Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei in Marginimea Sibiului. Editia VIII. 13 - 15 septembrie 2019

<< < (3/10) > >>

dayana:
Buna!
Si eu voi pleca din Bucuresti. M-as bucura foarte mult daca cineva ar dori sa calatorim impreuna.

DB-01-VIN:
Buna Diana. Trece-te pe lista pt.microbuz, poate strangem destule persoane. Daca nu, iau eu masina si se rezolva. Lasa-mi un nr.de telefon sa ne auzim pt.detalii. Bye.

dayana:
1.Rodica I
2.Florentina N
3.Cristina L
4.Radu R.
5.Diana P.
Nu cred ca sunt sanse sa se formeze un grup numeros din Bucuresti astfel incat sa se poata inchiria un microbuz. Eu nu sunt pretentioasa pot merge si cu autobuzul, trenul.   

DB-01-VIN:
Trebuie microbuz sau masina. Din gara pana la locatie este alt drum de facut iar sincronizarea cu orarul trenurilor sau microbuzelor care sa ajunga in zona este putin probabila. Eu iau masina daca nu se strang destule persoane. Invitatia ramane valabila. Sunt sigur ca vor mai fi doritori din Bucuresti. Pot lua una din masini care este mai spatioasa.

dayana:
Multumesc mult Radu pentru invitatie. Mi se pare incomod ca tu sa vi din Targoviste in Bucuresti pentru ca apoi sa mergem la Gura Raului. Pentru tine ar fi mai simplu sa mergi direct la Gura Raului. Eu as putea folosi un mijloc de transport in comun. Daca ne-am intalni in Sibiu pentru a merge impreuna la Gura Raului ti-as fi recunoscatoare. Dar mai este timp...sa speram ca vom rezolva si problema transportului...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă