Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei in Marginimea Sibiului. Editia VIII. 13 - 15 septembrie 2019

<< < (5/10) > >>

DB-01-VIN:
Ce plecare anticipata?  |o  V-am explicat toate variantele posibile prin care va pot ajuta (ori va iau din Buc.ori veniti cu maxi taxi in Tg .si plecam de aici.
 :offtopic: opinci nu am, am in schimb masini.  :pleasantry: Cu asta va pot ajuta.

cristina17:
Buna,

Suntem 3 persoane care venim din Bucuresti. Mai sunt doritori tot din Bucuresti care ar avea locuri disponibile in masini sau exista varianta unui microbuz?

Multumesc,
Cristina

Wanderer:
Buna tuturor!
Gigi, mai este valabila oferta de transport Sibiu-Gura Raului si retur? Intreb pentru ca vad ca nimeni nu a deschis pana acum subiectul.
In speranta ca da, deschid aici lista numarul 2, pentru transport din Sibiu pana la pensiune.

Pentru eventualii doritori, reiau ceea ce s-a scris in prezentarea actiunii:

Transferuri: vineri ora 13.00 din Sibiu (Parcarea Garii Sibiu, in fata bisericutei), duminica  ora 12.00 din Gura Raului spre Sibiu. Cine doreste acest transfer trebuie sa ne comunice pe forum. Nu telefonic, nu Email, doar de aici ne colectam datele pentru a va ajuta.

Asadar, strict pentru transport din Sibiu pana la pensiune:

1. Mihaela C.

Nu stiu cati ar trebui sa ne strangem, dar daca mai sunt doritori dati de veste, ca sa stim cum stam.
Daca nu, vorba Rodicai, badea Cartan a batut pe jos drumul pan'la Roma. Si nu-l asteptau la capat de drum bunataturile care ne asteapta pe noi.  ::)

Era sa zic "O seara buna", dar, cum e trecut bine de miezul noptii, un "Noapte buna" e mult mai potrivit.  :)

Zile frumoase si sa ne vedem cu bine!

sand:
Buna ziua tuturor,

Referitor la transporul din Sibiu, sunt interesata si eu.
Asadar:

1. Mihaela C
2. Sanda O

Multumesc,
Sanda

Wanderer:
Buna seara!

Pentru Flo76: ai mai avea loc in masina pentru inca o persoana pentru drumul Brasov - Gura Raului?
Eu sunt din Bucuresti, as veni cu trenul pana la Brasov vineri dimineata, in functie de ora la care planuiesti tu sa pleci, in cazul in care oferta ta mai este de actualitate.

Din pacate, varianta tren Bucuresti - Sibiu nu este nicidecum fezabila. Sunt doar 3 (!) trenuri pe zi, iar primul pleaca abia la 9:55 din Bucuresti si ajunge aproape la ora 16 in Sibiu (in varianta mega-optimista in care nu exista intarzieri).

Astept un raspuns cand vei avea un ragaz.
Multumesc mult!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă