Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor, cetati si palate 10 - 12 mai 2019

<< < (8/10) > >>

krondia:
Aveti in descriere numarul masinii si telefonul soferului. Va rog sa nu intarziati.
Eu voi urca la Sinaia.

Va rog sa aveti pe cat se poate bani marunti pentru intrarile la muzee, cina care se va lua la pensiune - va transmit maine optiunile.

Vremea da semne sa se schimbe din nou, sunt anuntate averse, sa aveti haine de ploaie si încălțăminte impermeabila si o haina mai groasa gen polar, la munte e mai rece.

Drum bun celor care pleaca de astăzi,  ne vedem maine cu buna-dispozitie, vom vedea locuri frumoase.

Louie:
Abia astept sa ne revedem!  :)
Averse? Frig? Nu conteaza!   Ne vom simti minunat!
Pe maine!  :thumbup:

krondia:
Inca o actiune faina in locuri dragi mie. Oameni veseli, dornici sa afle cat mai multe despre obiectivele vizitate, o excursie pe gustul meu, cum bine spunea cineva.
S-a ras mult, s-a cantat, s-a dansat, ansamblul de dans SinglesCamp si-a marit randurile...

Am reusit sa pacalim si ploaia si, mai ales, am gasit si narcisele înflorite. Nu a fost tocmai simplu pentru ca solul mustea de apa si traseele nu sunt amenajate dar, stiti cum se spune, nu exista vreme rea ci echipament nepotrivit...

Gazdele de la Roua Muntelui din Dejani au fost din nou la inaltime si ne-au omenit cu tot felul de bunatati pregatite in casa. Oameni de treaba, cu mult bun simt, atenți la nevoile noastre. Mare lucru sa oferi conditii atat de bune in inima naturii. Nu am avut noi timp sa stam mai mult timp la pensiune si sa exploram si împrejurimile pe jos.

M-am simtit bine cu voi, m-as bucura sa ne mai reintalnim si cu alte ocazii. Sa va mearga bine in tot ce faceti!

Sunny:
 :yeah: *|* :dance:  NEW entry singels camp, hai ca putem  :flori:
Cu un insotitor ca Diana, totul a fost atat de simplu!  :smitten: :love:

Louie:
Dragilor, a fost o excursie de poveste! Un grup ex-tra-or-di-nar! Parca ne stiam de-o viata!
Este a doua excursie la care particip si as vrea sa spun celor noi sau celor care stau inca pe margine si citesc forumul, sa nu ezite, sa indrazneasca, pentru ca sunt atat de multe excursii superbe, cu oameni frumosi si buni!
Am ris, am glumit, am stat seara la povesti si dans. A fost distractie peste tot, in masina, pe drum, la pensiune care este foarte frumoasa cu servire exemplara, mic dejun fantastic! Doamne... si ce cafea buna!
Diana  :kissing:  a fost o scumpa ca de obicei si ne-a incantat cu povesti frumoase despre locurile vizitate, a creat o atmosfera plina de farmec si buna dispozitie.
Dl Doru ne-a purtat cu masina prin toate tinuturile vizitate, a avut grija de noi si nu stiu cum facea, dar cand oprea masina, cum se oprea si ploaia ;D .
Da, vremea a fost capricioasa, dar a fost asa de multa buna dispozitie incat nu au mai contat cateva picaturi acolo.
Va multumesc tuturor, noi prieteni din Singles Camp, Dianei si celor care au organizat aceasta excursie pentru aceste zile minunate pe care le-am petrecut impreuna.
Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire cu voi! :smitten:

Sinaia cu norii ce acopera varfurile muntilor:

Pelisorul:

In padure la narcise:

La Abatie:

Cetatea Fagarasului

Cetatea Rasnov

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă