Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor, cetati si palate 10 - 12 mai 2019

<< < (7/10) > >>

Anaisanaisa:
 :flori: multumesc! Asa vom face :thumbup:

Louie:
Se pare ca va fi frig si va ploua tot weekendul... :(
Cumparasem de la Decathlon o scurta mai subtire pentru drumetie, e buna pentru ploaie dar nu e buna pentru frig  ;D
Acum ma gandesc s-o las acasa si sa iau scurta de iarna. La fel am luat niste incaltari pentru drumetie mai usurele, insa cred ca iau si ghetele. Sunt intr-o mare dilema!   :-\

costi31:
Louie draga , in cel mai rau caz gasesti tu un gentelmen pe-acolo sa-ti ofere haina lui   :giggle:
Dar iti faci prea mari griji ...stai linistita , plus ca mergi mai mult cu masina  ;)
Si vremea va fi frumoasa pe vineri , doar ceva stropi cat sa ne racoreasca !  :yeah:
Calatorie frumoasa inca de pe acum ! :kissing:

krondia:
Vremea se anunta in racire dar spre sfarsitul saptamanii temperaturile ar fi intre 14-18 grade. Vedem prognoza cu 1- 2 zile inainte.
Regula de baza in excursii este imbracamintea in straturi - tricou, bluza cu maneca lunga, polar, geaca, toate pentru drumetie. In orice caz, sa aveti imbracaminte si încălțăminte
inchisa, impermeabila, in special pentru dumbrava cu narcise unde solul este umed.
Narcisele acum incep sa se deschida, uitati cateva imagini de azi-dimineata.
Mai revin cu alte detalii mai aproape de plecare.

krondia:

--- Citat din: Louie din Joi, 02 Mai 2019, 10:14 ---Un loc foarte aproape de gara si unde puteti bea o cafea foarte foarte buna este la Ramayana Cafe, adica aici:

http://www.ramayana.ro/sinaia/en/

Este linga rond, la intrarea in parc, cum vii dinspre gara.
Are terasa in fata, o veti recunoaste dupa multimea de jardiniere cu muscate. Cel putin asa era anul trecut, dar nu cred ca s-a schimbat. Eu nu numai ca am baut o cafea excelenta acolo, dar am mancat si un mic dejun grozav!

--- Terminare citat ---

S-a schimbat programul... Cafeneaua Ramayana deschide acum la 8 dimineata, nu mai este non-stop. Altfel, da, este un loc foarte placut si cafeaua este, intr-adevar, foarte buna.
La gara sunt doar automate si camera de bagaje a fost inchisa.
Majoritatea localurilor din centru deschid dupa 9. O varianta ar mai fi hotelurile din centru care au si lobby/bar - Rina Hotel, Hotel Palace, New Montana, posibil si Caraiman, chiar langa parc.
Pentru a ajunge in centru se urca scarile de vizavi de gara.

Eu voi veni la Sinaia de la Brasov, vorbim vineri dimineata.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă