Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor, cetati si palate 10 - 12 mai 2019

<< < (9/10) > >>

krondia:
Louie, bravo tie, e mare lucru sa iti doresti sa impartasesti din impresiile tale, sa adaugi fotografii.
Iti multumesc inca o data, am savurat din nou, cu aceeasi placere, povestile pe care ni le-ai spus la Azuga si nu numai.
Ma bucur ca ne-am revazut, vacante frumoase sa ai in continuare!

Louie:
Multumesc krondia!  :smitten:
Excursiile cu drumetii montane nu sunt pentru mine (deja stiu, cand deschid o noua excursie nici nu mai citesc informatiile, merg direct la profilul participantului si daca scrie persoana activa, inchid direct, nici nu mai citesc altceva ca sa nu-mi mai fac sange rau ca nu pot participa)  ;D Desi am gandit nu de putine ori ca as putea merge si sa raman la pensiune cat timp colegii sunt pe munte  ^-^
Pentru mine doar excursiile de relaxare sunt potrivite si le prefer deocamdata doar pe cele interne.
Sa fii sigura ca ma inscriu imediat ce gasesc ceva potrivit pentru mine. :) :smitten:

Louie:
Mi-am adus aminte ca cineva din grup, imi cer scuze dar nu mai stiu cine, a propus intr-o seara la cina, un lucru (cred eu si nu numai eu din cate am vazut in seara aceea), foarte bun.
Daca este posibil sa se organizeze mai multe revelioane Singles Camp in mai multe locatii din tara, nu numai la Targul Mures.
Probabil ca este prea devreme pentru a vorbi despre revelion, dar cine stie?
Si ca sa nu fiu total :offtopic: voi mai adauga niste poze din excursie  :)

Drumul catre narcise  :)

Pensiunea:

wonderland:
E minunat cand, in fiecare grup, apare macar o persoana care simte nevoia sa impartaseasca si sa transmita mai departe spiritul SCT! :smitten:
Louie, e clar, ai luat microbul. ;) O0 :kissing:

Anaisanaisa:
A fost super de super...locuri frumoase, persoane frumoase, am ras, ne-am relaxat, mancare buna...si abia astept o alta iesire cu singles....Mi-ar place si mie un revelion in natura, la o pensiune, in blugi si bocanci, gasca faina cum a fost acum...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă