Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Poiana Narciselor, cetati si palate 10 - 12 mai 2019
Louie:
--- Citat din: Valaentius din Joi, 18 Aprilie 2019, 17:21 ---Asadar, sunt 4-5 persoane inscrise pana acum? Cine sunteti, cum va numiti? :)
--- Terminare citat ---
Cu siguranta sunt inscrisi mai multi. Poate se vor hotari sa scrie cate ceva la un moment dat ;D
Sunt sigura ca va fi o excursie superba (la fel ca toate celelalte), comunitatea Singles Camp este formata din persoane deosebite.
O sa te convingi, si la fel ca noi toti, o data sosit inapoi acasa, abia vei astepta sa pleci din nou in alta excursie :)
De exemplu, eu am decis ca este imperios necesar in aceasta vara sa merg cu vaporasul pe Dunare ;D asa ca m-am inscris si in excursia "Pe valurile Dunarii, distractie..." din luna iunie.
Hai dragilor, mai scrie cineva ceva?
krondia:
Bine-ai venit, Robert!
Da, intr-adevar, sunt mai multe persoane inscrise. Poate-poate scriu si ceilalti cate ceva...
Marcela Topliceanu:
Buna seara tuturor,
Din pacate, nu voi putea merge in excursie. Daca sunt doritori, le cedez locul meu.
Am platit avansul.
Anaisanaisa:
Buna ziua! Din Satu Mare venim doua persoane, Angi1 si Angi 2😁...avem rugamintea sa ne culegeti de pe undeva din Sinaia....o sa luam legatura cu ghidul prin telefon...Noi ajungem la 5 in Sinaia...daca mai vine cineva, ne intalnim la cafea in gara *|*:thumbdown:
Louie:
--- Citat din: Anaisanaisa din Miercuri, 01 Mai 2019, 12:41 ---Noi ajungem la 5 in Sinaia...daca mai vine cineva, ne intalnim la cafea in gara *|*:thumbdown:
--- Terminare citat ---
Un loc foarte aproape de gara si unde puteti bea o cafea foarte foarte buna este la Ramayana Cafe, adica aici:
http://www.ramayana.ro/sinaia/en/
Este linga rond, la intrarea in parc, cum vii dinspre gara.
Are terasa in fata, o veti recunoaste dupa multimea de jardiniere cu muscate. Cel putin asa era anul trecut, dar nu cred ca s-a schimbat. Eu nu numai ca am baut o cafea excelenta acolo, dar am mancat si un mic dejun grozav!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă