Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019
claravicula:
Totul la superlativ, un singur regret: ca s-a sfârșit.... Recomand tuturor drumețiile pe rachete, trânta cu zapada și prânzul la stana. Mulțumesc din suflet tuturor pentru bucuria acestor zile!
florin69:
Buna dimineata prieteni! Sper ca v-ati intors cu bine toti. Nu de alta, dar am vazut ca la plecare cam sovaiati. Sa va intoarceti, ori sa mai stati, nu erati prea hotarati!!! Eu zic sa va bagati mintile in cap, stiu ca v-a placut, dar cineva trebuie sa mai si munceasca in tara asta.... :fight: Asa ca hai, la treaba, faceti bani pt. urmatoarele excursii, ca ati vazut ce va mai place..... shaorma!!!! Cu de toate!!! N-aveati somn deloc, ati fi stat pana la ziua, noroc cu Vasile ca suna stingerea! :happy:Ce sa mai incolo, incoace, a fost inca o excursie reusita. Multumesc participantilor, ati fost niste minunati si niste preaminunate. MI-ar placea sa ne mai intalnim..... Va salut domnilor si va pup doamnelor! O saptamana frumoasa...... :kissing:
Nina Petre:
Nina Petre:
De data asta am asistat la Gala Oscar direct în natura la un film de 3 zile cu efecte speciale, panoarame spectaculoase, ceata, ninsoare, păduri de poveste, cer senin, nori pufoși, grup vesel, bucuria copilăriei, derdeluș ad-hoc, mieluți, bulz...și lista poate continua...
Cred că toată lumea e de acord că a face slalom printre coduri de vreme rea nu poate fi decât noroc chior :)!
Nina Petre:
A, Woderland, nu mai știu cine trebuia să dea mielul dar dacă tot am ajuns la stână zic să-ți alegi și tu unul :)!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă