Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019

<< < (24/25) > >>

Gabi p:
Foarte frumoase pozele  :applause:  :applause: :applause:

Eugena:
Buna ziua,

Fiind nou inscrisa in grup si la prima excursie intr-o astfel de formatie, tin sa multumesc in special  celor vechi din grup, pentru faptul ca ne-ati asimilat si pe noi cei nou inscrisi si prin atitudinea voastra prietenoasa, ne-ati facut sa avem un confortabil sentiment de apartenenta .

De asemenea, doresc sa multumesc organizatorilor grupului, agentiei Bon Voyage si ghidului Iulian, pentru profesionalismul de care au dat dovada, in buna organizare a acestei vacante, care s-a dovedit a fi un mare succes.

Am petrecut trei zile minunate, alaturi de oameni pe care nu-i cunosteam, care insa mi-au placut mult....intr-o zona a tarii, absolut minunata, cu un peisaj de vis, cu o vreme superba (norocul nostru, pentru ca prognoza nu era optimista), cu multa miscare, aer curat si foarte, foarte multa veselie.

M-am inscris deja, in alte doua vacante, pe care le astept cu foarte mare nerabdare!!!

O saptamana frumoasa tuturor, cu spor in tot ceea ce faceti si cu multe realizari si impliniri.

maryanamarya:
Pentru mine a fost prima experiență la o acțiune de acest gen ,,Rachete pe zăpadă” la care bineînțeles nu am fost echipată corespunzător (lipsă ghete impermeabile). Îi sfătuiesc pe cei care vor participa la o acțiune asemănătoare să nu vină fără echipament corespunzător, că nu e de glumă.
O drumeție minunată, cu foarte multă zapadă, cu peisaje de basm, cu oameni frumoși și un ghid minunat.
Petrecere, dans și voie bună, cu oameni veseli, prietenoși și un DJ de excepție. *|*
Felicitări Iulian pentru excelenta acțiune!!!  :applause:

wonderland:
De vis, peisajele minunat importalizate de tine, Nina!
Multumesc pentru mieluti. Ala mic, alb, cu boticul stropit si privirea senina il iau sa-mi platesc datoria veche fata de tine.  :)
Se pare ca este undeva un ingeras responsabil de "slalomul printre coduri de vreme rea" pentru grupurile SCT.
Ma bucur nespus pentru voi. Si pentru noi, cei care, datorita postarilor voastre, devenim partasi la  experienta voastra.
 :thumbup: :applause:

Lila:
Salutare !

Eu am fost la a doua iesire cu SC ,aceasta la fel de reusita ca si prima.
Intr-un peisaj de basm,cu culmi domoale,vai aburite de ceata in prima zi dar stralucind acoperite de zapada pufoasa in ziua urmatoare ,am retrait bucuria copilariei de a fi liberi in natura, zburdalnici in omat si grabiti la derdelus.
Atmosfera de voie buna,rasul neintrerupt,muzica lui Iulian s-au tesut intr-o poveste de iarna ce trebuie repetata.
Cu siguranta voi mai reveni in Cindrel, sa batatoresc potecile mai cu spor si obligatoriu sa dau berea restanta lui Iulian.
Sa ne revedem cu bine, prieteni dragi ! :smitten: :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă