Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019

<< < (22/25) > >>

maryanamarya:
Multumesc frumos Gigi, am plecat cu cele mai bune gânduri ca de fiecare dată. Va fi supeeerr!!! O zi minunată îți doresc si ție! *|*

Sunny:
Eu am ratat excursia asta, am cedat locul @Cristina Mirela :smitten:.   Va rog distrati-va dublu si pentru mine  :magic: :magic: :magic:

admin:
Primul lucru, atunci cand m-am trezit a fost sa vad cum e afara! Super! Daca ar fi si la Raul Sadului la fel! A nins ieri si un strat s-a asezat frumos, peste tot. Frigul noptii nu a lasat sa se topeasca zapada, iar dimineata a venit cu un cer senin si limpede! Cat ma bucur pentru voi!

cornelina:
Gigi,

Noroiul si fulguiala de vineri ne-au ajutat sa apreciem zapada si frigul, dar si frumusetea de natura de sambata

Iar petrecerile au curs si mai curg inca!
Crezi ca ne-a oprit ceva?!
Duminica o luam de la capat! :)

admin:
Am vazut ieri cateva fotografii pe care mi le-a trimis Iulian. Poteca si vaile acoperite de zapada aratau fabulos...Cat de dor imi este si mie de o astfel de plimbare...Ma bucur pentru voi, ma bucur sa stiu ca va distrati, ca aveti zapada! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă