Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
admin:
Ma bucur de aici, de la mii de kilometri distanta, de inca un eveniment Singles Camp cu ecouri...Sunt fericit sa stiu ca lumea se distreaza, se imprieteneste...Ati fost cred, destul de multi la prima participare, simt un val nou...Cand ajung acasa, peste doua saptamani, primul lucru dupa ce-mi intalnesc familia, este sa vad fotografii de la carnaval... Mi-a placut intotdeauna acest tip de eveniment, este haios, iar costumele ofera o pata de culoare, vesela. Ma bucur ca dupa Lidia, Gabi, Diana, Daniela, Iulian si Gusti a intrat in echipa noastra. Sunt convins ca o sa fie printre cei care o sa duca proiectul mai departe... Are insa nevoie pe langa increderea pe care i-am oferit-o eu, sa o simta si pe a voastra. Este entuziast, imi seamana si stiu ca se hraneste si dezvolta cu motivatii...
maryanamarya:
Totul la superlativ, un singur regret: că s-a sfârșit...
Au fost momente frumoase și amintiri de neuitat. Oameni frumoși și clipe minunate petrecute împreună. :smitten:
Felicitări Gusti pentru reușita acțiunii!!! :applause:
marian1204:
Buna seara... din nou! In sfarsit am scapat si de volumul de munca aferent zilei de azi asa ca voi profita de cele cateva zeci de minute de odihna pe care le am pentru a dezvolta putin impresiile mele de calatorie.
In primul rand vreau sa multumesc SinglesCamp pentru ocazia pe care ne-a oferit-o sa ne cunoastem mai bine, pentru modul in care au organizat acest eveniment si pentru echilibrul pe care au incercat sa il pastreze in grup, reprezentatii SC!
Unii au afirmat ca au existat "bisericute"! Judecand la rece, pot afirma cu convingere deplina ca este imposibila absenta "bisericutelor"! Intr-un grup de peste 50 oameni, este imposibil sa nu apara grupuri-grupuri, formandu-se inca din momentul in care se ocupa mesele la micul dejun si cina! Instinctul fiecarui om este sa ramana alaturi de oamenii pe care i-a cunoscut in prima zi sau la evenimentele anterioare! Nu este nimic de condamnat! Si eu am avut "bisericuta" mea dar grupul nostru a acceptat orice persoana noua care a dorit sa ni se alature si nu mi-a fost jena sa ma "inoculez" in alte grupuri! De fapt, asta a fost sarea si piperul... nu conta ca exista aceste "bisericute" atata timp cat aveai dese ocazii care nu iti erau niciodata refuzate de a interactiona cu aceste grupuri!
Mai jos voi posta 3 dintre pozele mele preferate si voi incepe cu o poza de grup.....
In urmatoarea poza sunt alaturi de unul dintre oamenii minunati pe care am avut norocul sa ii scunosc la acest eveniment si... castigatoarea concursului de costume *|*
Ultima poza dar nu si cea din urma reprezinta o alaturare destul de interesanta dintre contii central si est-europeni (austriac, dupa cum s-a recomandat) si un conte francez sau englez, viitor conte de
wonderland:
Ups, v-a luat valul...
Stiu ca sunteti sub euforia evenimentului, dar regula e sa nu se puna fotografii cu fetele participantilor. E drept ca fotografiile sunt superbe, dar totusi...nu stiu ce sa zic :faint: :faint: :faint: :rtfm:
Marian1204, o alta recomandare e ca toata lumea sa interactioneze cu toata lumea, asa cum de altfel zici ca ai facut.
Inteleg ce spui Cristian T, dar ajuta sa nu faci comparatii, sa te raportezi la prezent. Gigi e greu de egalat, dar nici nu se cere ca toata lumea sa fie ca el. Fiecare e unic si aduce un plus in alta directie. ;)
Sa recapitulam - povesti spumoase, impresii personale si poze in care persoanele nu pot fi recunoscute/identificate. :strong:
marian1204:
Wonderland am peste 100 poze si clipuri video in telefon dar crede-ma cand iti spun ca nu am gasit nici macar o singura poza in care toti cei pozati sa aiba si masca :( Inteleg politica forumului si nu ar fi nici o suparare daca pozele postate de mine ar fi respinse! Oricum... ar fi trebuit sa cer aprobarea celor 2 persoane cu care am facut respectivele poze, pentru a posta aceste poze ;) Sper ca am aprobarea lor tacita pentru actiunea pe care am intreprins-o pe forum, fara consultarea lor, in prealabil ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă