Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (26/27) > >>

wonderland:
Big mistake! Deci, fara consimtamantul persoanelor in cauza si impotriva regulamentelor in vigoare (al formului, GDPR-ul).  Ce inseamna aprobare tacita? Adica daca tot le-ai postat si nu le poti sterge...ce pot sa mai faca decat sa fie de acord, sau cum? Si-apoi, in poza de grup sunt mai mult de 2 persoane.

Pare in ton cu ...semnatura ta. Intai actionezi, apoi astepti sa vezi daca te inalti sau cazi. ;D Scuze, prea mi-ai dat-o la fileu.  ::)

La carnaval mereu a fost greu de gasit poze potrivite pentru forum. Data viitoare cand mergeti in orice alta  excursie, o sa stiti sa aveti grija sa faceti poze pentru forum. Pana atunci, evitati sau...blurati in prealabil.

Enjoy! Nu va descurajati, mai povestiti!

marian1204:
Wonderland Poza de grup este.... poza de grup. Cat despre celelalte 2.. le poti sterge! Eu nu mai am acces la butonul "modifica" :(

Iasmina:
Bună seara,  cred ca toată lumea sa simțit bine..... a fost super faină atmosfera.
Singurul lucru mare ma deranjat un pic a fost ca o persoana a filmat încontinuu toată noaptea chiar si cand l-am  rugat să nu mai filmeze. Ma refer la filmările de pe ringul de dans,  cand acțiunea nu mai are legătură cu carnavalul.  Adică mi se pare normal ca sa faci poze cu cine dorești,  sau sa filmezi un eveniment anume..... dar noaptea pe la 12 - 1 sa filmezi ringul de dans... Si mai ales cand ești rugat sa nu mai filmezi....  nu vad rostul acestor filmări,  si nici nu înțeleg ce face cu ele.  Sper sa nu ma vad pe internet pe undeva fără acordul meu. 

O seară frumoasă!

admin:
O regula pe care o avem aici de mult este sa nu postam fotografii cu persoane. Nici aici, nici pe facebook, nici in alte zone publice. Intotdeauna am insistat pe respectarea intimitatatii celor care participa. Deci cu masti sau fara, va rog nu difuzati imagini fara acordul celorlalti.

Am sters ceea ce am vazut...

Despre filmat si fotografiat: daca sunt persoane care nu doresc sa fie fotografiate, filmate, am rugamintea sa intelegeti regula de pastrare a intimitatii si sa nu o faceti. Si chiar daca vi se permite asta, nu o faceti in exces. Nimanui nu-i convine, cat de intelegator, vesel, disponibil ar fi, sa fie filmat mereu... Mergem sa ne simtim bine, sa nu fim constransi de prea multe reguli, de ideea de a fi permanent atenti la ce facem, sa fim in control permanent...Ori filmat fiind devi la un moment dat stresat... Asa ca...

Inca o data o spun, sunt fericit! Ma bucur mult pentru toti aceia care vin si stiu sa se distreze, care gasesc in ceea ce gandim si organizam un spatiu placut! Sunt atat de multumit citind reactiile voastre! Am primit mesaje de feed-back care mi-au incantat ziua!

florin69:
Frumos, elegant ,..... misto Sighisoara! Insa , stiti si voi, prima dragoste nu se uita niciodata. In materie de carnaval, raman un nostalgic si un atasat de Sibiel..... Imi  lipseste si imi pare rau ca nu se mai face acolo....
 Incerc sa ma adaptez la noua locatie..... In rest totul ok, ca de obicei!  Salutari la domni si sarutari la doamne..... :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă