Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (24/27) > >>

wonderland:
Eu stiu ca ce se intampla la Carnaval, ramane la Carnaval. Dar, totusi vrem si noi ceva detalii - ce masti, ce costume, ce impresii va lasat turul prin cetate. Niste poze, ceva ar fi si mai bune! >:D

cristian t:
Mie mi-a cam lipsit prezenta lui Gigi si a atmosferei de pe vremuri. Cam multe bisericute.
Altfel un loc minunat ales si conditii foarte bune.

rox:
Wonderland, costumele au fost minunate! Pirati, marchizi si ducese, femei fatale si cadane, cardinali si faraoni, sarazini si servitoare, calai si indience, pe scurt o imaginatie debordanta si o energie nespusa! Nu sunt priceputa la vorbe....  Eu am fost Cleopatra si am avut de ales intre faraonul Gusti si Cezar! Desigur, am ales sa-mi salvez imperiul si l-am ales pe Cezar.... :D
Din pacate nu-mi accepta sistemul sa incarc poze, am extensie neacceptata... am reusit una deocamdata

Sunny:
ce draguti sunteti.  :applause:

Misona:

--- Citat din: rox din Luni, 04 Martie 2019, 13:15 ---Wonderland, costumele au fost minunate! Pirati, marchizi si ducese, femei fatale si cadane, cardinali si faraoni, sarazini si servitoare, calai si indience, pe scurt o imaginatie debordanta si o energie nespusa! Nu sunt priceputa la vorbe....  Eu am fost Cleopatra si am avut de ales intre faraonul Gusti si Cezar! Desigur, am ales sa-mi salvez imperiul si l-am ales pe Cezar.... :D
Din pacate nu-mi accepta sistemul sa incarc poze, am extensie neacceptata... am reusit una deocamdata

--- Terminare citat ---

Parca nu era voie sa se puna poze in care sa se vada fetele celorlalti participant...fie ei si costumati... :-X

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă