Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Sunny:
Woderland, draga mea, cred ca e a doua oara cand ma certi... glumet.
Nu am urmarit comportamentul celorlalti membri si, personal, nu obisnuiesc sa trag concluzii pripite.
Daca esti curioasa sa afli ce m-a determinat sa renunt, iti pot spune in privat.
Multumesc pentru recomandare/sfat.
In ceea ce priveste efortul pe care il depun Gigi si ceilalti din staff, te asigur ca il apreciez la justa valoare.
wonderland:
Sunny, chiar asa curioasa sau bagareata, nu sunt! :(
Dar, da, poate ca am fost putin superficiala, gandindu-ma ca e greu ca intr-o singura luna sa apara doua situatii grave, insurmontabile. Scuze. :slap: :bow:
Recomandarea/sfatul pentru toti cei aflati la inceput de calatorie cu SCT raman valabile, pentru ca nu-mi apartin, sunt ale organizatorilor. Eu doar le aduc la vedere.
On topic - cred ca mastile si costumele sunt deja in bagaje, purtand in ele parfumul si povestea petrecerii. Deci, dragilor, astetam cuminti sa ne povestiti cum ati speriat iarna cu veselia voastra... *|*
Sunny:
Wonderland, multumesc! :flori:
marian1204:
IMPRESII POST-CARNAVAL
Ca o prima impresie post-carnaval, pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente traite pana acum! Sunteti oameni cu o valoare exceptionala si mi-a facut o deosebita onoare si placere sa oribtez in jurul vostru! In alta ordine de idei, v-am vazut "infofoliti", in martie; sper sa va vad si partial dezbracati, in vara, la mare, cat si "semiimbracati" in toamna, la o posibila revenire in Sighisoara! Ati fost minunati si va multumesc pentru faptul ca mi-ati dat ocazia sa ma mandresc cu aceasta scurta vacanta, in compania unor oameni minunati!
rox:
Un eveniment minunat, de neuitat! Distractie la maxim, prietenii noi si vechi, un loc minunat! Multumim din suflet Singlescamp!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă