Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Sebastian:
Ahoy !
Mai e cineva din Constanta care pleaca din Cta spre marea :crazy2: *|* ? Poate mergem impreuna pt a trece timpul mai usor . 0722313153
admin:
Atentie la schimburile de locuri: pot fi facute doar femeie - femeie, barbat cu barbat. Altfel nu se pot aranja in camere...
marian1204:
Mesaj pentru cei care pleaca dinspre Bucuresti spre Sighisoara :D Eu voi pleca de pe Ritmului, cu microbuzul de 07.30. Daca vreti sa ne treaca timpul mai repede, tuturor (sunt vreo 5 ore de mers cu mirobuzul), si sa facem cunostiinta inaintea intalnirii din holul hotelului, ma puteti contacta la nr. 0721786021 pentru a planifica parcurgerea drumului, impreuna ;) In rest... abia astept sa ajung in Sighisoara si sa cunosc grupul! Presimt o minivacanta pe cinste *|* *|* *|*
aurtig:
--- Citat din: emanuela25.sv din Duminică, 24 Februarie 2019, 17:00 ---Thanks! Particip prima data si nu stiu prea bine ce si cum. Intreb mai bine :coolsmiley: Am rezolvat cu transportul, vin cu masina personala, am facut rost de costumatie si abia astept sa vin, iar daca tot se mai face vreo excursie vreau sa merg. Multumesc de informatii!
--- Terminare citat ---
Treci prin Bistrita?
wonderland:
--- Citat din: Sunny din Joi, 28 Februarie 2019, 11:13 --- :(( :(( :(( hey, am platit tot, mi-am inchiriat costum insa nu mai pot ajunge la carnaval |o |o
vrea cineva sa ia locul meu? :worthy: :worthy:
rog lasati mesaj aici :bow:
--- Terminare citat ---
Sunny, draga mea, intr-un timp foarte scurt, e a doua excursie la care te inscrii si renunti inainte de plecare. Incep sa cred ca, desi vrei sa participi, iti pierzi curajul. >:D
Asta asa ca sa te cert...glumet.
Dar, serios vorbind sa stii ca e un principiu la care Gigi tine tare mult - sa ne asiguram inainte de a ne inscrie ca avem ~certitudinea concediului sau zilelor libere necesare in perioada respectiva." E mare bataie de cap cu inlocuirile.
Chiar, daca sunteti curiosi, o sa vedeti ca nu prea apar renuntari la cei vechi (macar de 1 an :) )
Stiu ca pot interveni multe. Desi, obiectiv vorbind, in afara de boala sau moarte, doamne fereste, cam orice are o solutie....
Zic si io...
Hai, data viitoare nu mai renunta, ca e pacat! Ai sa vezi cu ce povesti se lasa dupa Carnaval... *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă