Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2019
Dana T:
Pentru cei care sunteti prima data la Bansko cu SC :rtfm: sa stiti ca participantii stiu pentru ce vin (cu scortisoara sau fara, vorba lui vexy :D): ziua se schiaza, mult, mult si cu avant, care pe unde (mai) nimereste, iar noaptea ne antrenam in clubul Amigo ca sa mentinem adrenalina si sa ne pastram ...vioi *|*... apoi sa o luam de la capat, iar si iar, pana trec cele 7 zile. Si o sa ajungem in Bucuresti rapusi si ne intrebam cum s.a terminat toata povestea de iarna asa iute....si ne.am dori sa mai fi fost, apoi mergem la Gigi iar cu rugaciuni de lungire a excursiei pentru la anul..... *|* *|*. Multumim Gigi ca ne.ai ajutat cu inca 2 zile in plus fata de 2018, :pleasantry:
rox:
La multi ani tuturor! Un an 2019 minunat! Mai este disponibil locul liber?
wonderland:
@rox, in situatii din astea, cu locuri anuntate pe ultima suta de metri, cel mai sigur e sa scrii sau sa suni direct la agentie. Ai datele de contact pe site, stii, nu? Si cat mai repede, sa nu ti-o ia altcineva inainte! ;)
admin:
Rox, doar azi ne intoarcem la birou si la...online....Am petrecut perioada de Revelion la Tg Mures, impreuna cu cei 160 de inscrisi si participanti. Daca ii trimiti Samizei, asa cum ti-a recomandat Wonderland, o sa-ti raspunda in ceea ce priveste acel loc. Va dura poate o zi doua, pentru ca trebuie sa parcurga toata corespondenta, inscrierile ce s-au facut in aceasta perioada de zile libere. Doar apoi va putea raspunde.
rox:
Sunt sigura ca v ati simtit minunat, cum de atfel a fost si de 1 decembrie la Tg Mures!La multi ani si multe excursii minunate sa ne organizati in continuare! I am scris deja Samizei de Bansko, impulsul a fost foarte puternic pe 1 ianuarie cand am vazut locul liber, si m am grabit sa ma inscriu.. 😄
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă