Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2019
Gabriela Sv:
Buna, sunt din Suceava si intentionez sa ma inscriu in aceasta excursie. S-a mai inscris cineva din nordul tarii ? Poate ne cuplam la o masina sa mergem pana in Bucuresti.
lidia.Iasi:
Dana T ai uitat sa mai spui un singur lucru, ca vin oameni faini si veseli! :yeah: Si eu abia astept excursia de la Bansko,
Ai vazut ca v-am ascultat si am pus 2 nopti in plus de data asta ;) asa ca va fi mai mult schi si mai multa distractie!
lidia.Iasi:
--- Citat din: Gabriela Sv din Duminică, 11 Noiembrie 2018, 21:54 ---Buna, sunt din Suceava si intentionez sa ma inscriu in aceasta excursie. S-a mai inscris cineva din nordul tarii ? Poate ne cuplam la o masina sa mergem pana in Bucuresti.
--- Terminare citat ---
Buna Gabi! Eu plec din Iasi cu masina cu o zi inainte, asa ca poti merge cu mine daca nu apare cineva din Suceava.
jhay13:
Buna seara tuturor. M-am inscris si eu pentru Bansko. Pentru cine a mai fost, in afara de echipament, tuica si ibric, ce mai trebuie sa iau in bagaj ? :rtfm: oO
vexy1891:
Niste scortisoara pentru vin fiert!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă