Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2019

<< < (8/8)

Dana T:
Draga Gigi si Lidia, a fost o saptamana extrem de intensa, in care am fost inconjurata de prieteni vechi si noi, am fost rasfatata cu sampanie si coctailuri la aniversare, am skiat, am baut, am dansat, am petrecut, am luat.o de la cap, ne.am bucurat in Amigo, uneori cam mult dar fara regrete, apoi iar am mai skiat, am dormit putin sau de loc si am baut, din nou, beri ...multe, afara, la masuta verde de care pomenea Oli, apoi iar am skiat, am fumat pentru un an, ca doar asa faceam sport, am luat.o de la cap ziua urmatoare....si pentru ca a fost asa solicitant, iarasi incerc norocul cu o propunere (multumim ca ai considerat-o pe cea de anul trecut) : hai sa legam saptamana de ski cu una de recuperare, prin Dubai ar fi perfect, ca tot n.a fost vreme de shopping :worthy:.....si as uita de mailuri de la servici, oboseala, probleme, recuperare acasa, Nurofen si alte alea.....pls, pls, Gigi si Lidia, va ganditi? Si multumesc pentru rememorarea unei experiente de tabara din liceu! :worthy:

Multumim Oli pentru poze, bine ca nu le.ai pus pe toate, alea pentru noi sunt cele mai faine si le tinem secrete, vorba aia: what happens in Bansko stays in Bansko! Sa ne revedem cu bine prieteni!

wonderland:

--- Citat din: jhay13 din Miercuri, 14 Noiembrie 2018, 19:49 --- Pentru cine a mai fost, in afara de echipament, tuica si ibric, ce mai trebuie sa iau in bagaj ?   :rtfm: oO

--- Terminare citat ---

Curiozitate:  jhay13 s-a intors sau l-ati lasat la Bansko, cu ibric cu tot? :angel: 8) Salutari, oriunde ai fi! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă