Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Havana, Croaziera Caraibe si sejur Varadero 1 - 15 martie 2019

<< < (2/6) > >>

admin:
Am reusit in sfarsit sa finalizez cererea/ofertarea/negocierea serviciilor optionale.Am acum toate raspunsurile, ce ramane de facut este doar sa transmit colaboratorilor numarul de persoane pe fiecare serviciu in parte.

Am sa transmit astazi tuturor un Email, am rugamintea ca in maxim 3 zile sa-mi raspundeti, pentru a putea la randul meu sa fac rezervarile.

admin:
Am fost intrebat pe Email despre snorkeling, daca sunt valuri sau nu si daca se inoata pe distante lungi. Raspund aici pentru ca poate sa intereseze si pe altii.

Snorkeling in mare? Nimeni nu poate sa spuna daca sunt sau nu valuri. Marea poate sa fie in ca in lighean, dar daca e un pic de vant se fac imediat valuri. Tocmai de aceea si pt a pluti cu usurinta se dau veste speciale. Nu se inoata pe distante lungi, totul se desfasoara in raze de maxim 50 metri. Se alege o zona bogata subacvatic si se coboara cu monitorul 20 - 30 min, apoi se urca in ambarcatiune si suntem mutati in alt punct. Se aleg de regula 3 puncte de coborare in mare, pt a vedea cat mai multe si a nu fi nevoie sa inotam.

Dupa ce rezolv rezervarile am sa comunic aici cum se procedeaza cu platile. Cel tarziu miercurea viitoare, de vineri voi fi plecat si vreau ca pana atunci sa finalizez.

Maxin:
Salut, Gigi!
Am raspuns la toate cu "Da", mai putin la S9 unde am aratat ca nu stiu sa inot.
Dupa ce am trimis raspunsul, am invatat sa inot  8)
Hei, glumesc  ;D
Dupa ce am trimis raspunsul, recitind cu atentie precizarile tale, am aflat ca se dau niste veste care te ajuta sa plutesti. In acest context, mai are relevanta daca stiu ori nu sa inot ?
Tu ce imi recomanzi ?

admin:
Anul acesta au intrat 2-3 in mare care nu stiau sa inoate. S-au bazat pe vesta si pe monitorul care a stat mereu in jurul lor. E adevarat, vesta te tine la suprafata, practic este imposibil sa te scufunzi, dar eu ca organizator nu pot sa-mi iau responsabilitatea pentru a oferi cuiva care nu stie sa inoate aceasta activitate...Este o optiune separata care o poate face, asta dupa ce la Varadero poate sa faca niste incercari. Sunt cateva locuri langa hotel in care poti incerca, nu stiu insa ce echipament au. Cei cu care am fost in 2018 au avut si masti si veste excelente. Deci eu zic sa incerci si apoi sa te decizi. Mai pot suplimenta cu 1 -2 persoane.

Maxin:
daca vei mai putea suplimenta cu 1-2 persoane, atunci ramane sa incerc si sa decid
multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă