Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018

<< < (4/6) > >>

george5128:
Va saluta imparatul!A fost super!Nu am castigat la Loto cu numerele de la colegele din barca dar mai incerc.Perseverenta este cheia succesului!

Reise:
Excursia a fost reusita, ne-am relaxat in mirificul peisaj al Deltei si am vazut locuri incarcate de istorie alaturi de oameni minunati. Multumesc agentiei si Dianei pentru organizare si implicare in realizarea unui eveniment frumos. Adaug un link interesant despre istoria Brailei: http://www.mixdecultura.ro/2014/08/braila-marire-si-decadere/

krondia:
Cateva instantanee din timpul plimbarilor in Delta:

krondia:
Prima zi a excursiei

Târgu Secuiesc, curtile-incinta, specifice oraşului breslelor

Cascada Putna - Parcul Natural Vrancea, surpriza din prima zi

Borna de hotar din Focsani, simbolul de pe Milcov al Unirii Principatelor

Biserica Sf. Ioan Botezatorul - Piata Unirii Focsani

Dunarea la Galati - vedere din turnul Televiziunii

Restaurantul de la etajul I al turnului TV, unic in Romania, mai exista unul similar la Viena

Turnul Televiziunii din Galaţi

Portul turistic din Tulcea

Lacul Ciuperca, Tulcea

img hosting

krondia:
A doua zi a excursiei am inceput-o cu vizita la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, un muzeu modern care nu ar trebui ratat.
Poti urmari aici documentare despre Delta Dunarii si despre Dobrogea, la etaj sunt expuse obiecte traditionale, folosite de catre localnicii Deltei, sunt recreate activitatile specifice din zona.
Cel mai atractiv obiectiv este acvariul. Primul acvariu este cilindric si prezinta un tub prin care te poti strecura pentru a privi pestii dinspre interior spre exterior. Urmeaza cateva culoare cu acvarii de dimensiuni imense si un tunel de sticla pe sub cel mai mare bazin al muzeului, cel cu sturioni, care iti creeaza impresia ca pestii inoata pe deasupra capului tau. Exista pe culoar o usa micuta unde intri intr-o jumatate de cilindru si te simti ca si cum ai fi tu insuti in acvariu, inconjurat de sturioni. Grozava senzatia!

"Capitanul" - Adi, un carmaci de nota zece care ne-a purtat in unele din cele mai frumoase zone ale deltei in deplina siguranta

Pranz pescaresc la Mila 23 - totul foarte bun, gatit in casa, arome si gusturi pe care nu le intalnesti la niciun restaurant din oras

Mila 23

Seara am facut o plimbare la Monumentul Independentei pentru o panorama deosebita a orasului. Frumos la Tulcea si noaptea

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă