Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018

<< < (3/6) > >>

CRISTINA COMAN:
Buna ziua,

Detaliile vis a vis de ora si locatia plecarii raman aceleasi? La 7 dimineata in data de 16.08, in Autogara Brasov de la gara mare?
Ce nr de inmatriculare va avea microbuzul? Cum il recunoastem? Va multumesc.

Lucica_D:
Buna ziua. Cum aflăm nr. mașinii? Îl scrieți aici? 🤔

krondia:
Buna tuturor,

Sunt Diana Lupu, insotitorul de grup pentru excursia in Delta.

Stiu ca sunteti nerabdatori dar nu s-au primit inca de la societatea de transport informatiile privind soferul si masina. Urmariti in continuare forumul, aici se vor afisa toate informatiile.

Referitor la excursie, programul este afisat, nu s-a schimbat nimic.

Banii pentru cele doua excursii si mesele de pranz aferente ii voi strange pe drum pana ajungem la Tulcea, va rog sa ii aveti la voi:  160lei (110 excursia + 50 masa) pentru Mila23 si 240 lei (170 excursia + 20 safari + 50 masa) pentru Letea, in total 400 lei.

Masa pescareasca de la Mila23 va cuprinde: ciorba de peste, peste prajit cu mamaliga si mujdei, vin, apa, cafea si desert.
Meniul de la Letea este asemanator: ciorba de peste, peste la cuptor cu cartofi, desert si apa cu precizarea ca alte bauturi sunt contra cost.

Vremea se anunta caniculara in delta, 33-34 grade, sa aveti o tinuta adecvata: sapca, ochelari de soare, crema de protectie.
Nu uitati pelerina de ploaie in caz ca apare o aversa neasteptata, haina de ploaie, in tara sunt anuntate precipitatii.

Daca mai aveti intrebari, puteti scrie aici.

In prima zi va fi o oprire pentru masa undeva pe traseu dar e bine sa aveti la voi o gustare, apa.

Pe cei care vor urca de pe traseu ii rog sa ma sune pentru a stabili ora si locul de imbarcare.

Ne vedem joi, pregatiti de vacanta si cu multa buna-dispozitie.
Va rog mult sa nu intarziati, sa putem pleca la 7:00.

krondia:
Aveti in prezentarea actiunii locul de plecare din Brasov si datele soferului
Benzinaria OMV Bulevardul Garii 7A -cum iesiti din gara Brasov in stanga, langa hotelul Kronwell.
Sunt 300m din Gara Brasov

https://www.google.com/maps/dir/''/benzinaria+omv,+bulevardul+g%C4%83rii+7a/@45.6602594,25.614766,18z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x40b35b8a2d711711:0x5d3f4b07f353bc4!2m2!1d25.6154434!2d45.6601393

Nr microbuz  BV-01 YZK-culoare gri
Nume si nr telefon sofer  Adi  0756/068833

Masinile personale pot fi lasate in parcarea gratuita de la Sala Sporturilor, sunt 250m de aici pana la benzinaria OMV.

Intre timp am achizitionat online si permisele de intrare in Delta, in total 10 lei / persoana (5 lei/ zi).

Plecarea va fi la 7:00, intalnirea la 06:45, pentru orice probleme va rog sa ma sunati.

Ne vedem maine, cu multa buna-dispozitie!

industrialg:
Tot ce pot sa spun la finanul acestei actiuni e Wow. Superba delta, absolut superba. A fost cu adevarat o reconectare cu natura. Chiar si vremea a tinut cu noi. Ne-am relaxat, am povestit vrute si nevrute, am cunoscut oameni noi si am legat prietenii.

Si cateva poze:

Dunarea la Galati
photo host sites

Pelican
image hoster

Dunele de nisip, padurea Letea
upload photo

Ambarcatiunile cu care ne-am plimbat

Apus de soare la Tulcea

Centrul Brailei
hostings pic

Navigare