Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta Dunarii - excursie cu plecare din Brasov! 16 - 19 august 2018

<< < (5/6) > >>

krondia:
In a treia zi a excursiei am mers la Letea, o minune a deltei, una dintre printre primele rezervatii din Romania
Am vazut dunele de nisip, stejarii seculari si lianele care pot ajunge chiar și la 25 de metri lungime

Delicii locale: miez de papura...

Transportul local la Letea

Noi provocari... gogosile le-am luat la pachet :)

Seara am mai facut o ultima plimbare pe faleza, unii dintre noi am dat in mintea copiilor si ne-am urcat in tiribombe; uitasem senzatia dar ne-am distrat de minune  *|*

gmarba:
A fost o excursie deosebita, in care am avut ocazia sa petrecem 2 zile in natura, pe apele Deltei Dunarii, observand cu placere pasarile specifice acestei zone, navigand pe canale intortochiate sau pe lacuri pline de nuferi. Am vizitat pe drum si cateva orase, iar Tulcea a fost o gazda primitoare.

Atasez cateva fotografii ale pasarilor vazute.

gmarba:
In prima zi a excursiei am facut scurte vizite in Targu Secuiesc, Focsani si la turnul de televiziune din Galati, de unde am avut o panorama superba a Dunarii. Seara am facut cunostiinta cu Tulcea si faleza sa.
Atasez cateva poze:

krondia:
Ne-am despartit cu greu de delta dar cu speranta ca vom mai reveni la un moment dat.
La reusita excursiilor pe apa a contat mult profesionalismul baietilor care ne-au insotit si ghidat permanent. Am vazut locuri deosebite, imaginile vorbesc de la sine.

La intoarcere am facut un scurt popas si in Braila. Gabriel Lala, un ghid local extraordinar, si el insotitor de grup Singles Camp, ne-a prezentat istoria fascinanta a orasului de la malul Dunarii.
Multumim, Gabi, am aflat lucruri foarte interesante despre legendele si oamenii de seama ai orasului Braila!  :applause:

upload photo

diana c 21:
Multumim George pentru poze, in special pentru cele cu pasari  (am acum si starcul cenusiu) :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă