Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018

<< < (3/26) > >>

crystyna2000:
Buna dimineata,

Alis, daca am citit bine, ne vedem in septembrie...vara insa,  trece repede...
O zi frumoasa !

wonderland:
 :kissing:ai citit bine. Da, asa cred si eu.  va trece repede, cam cum urci tu pe munte. deci, clar, e timpul sa-mi programez un drum la cumparaturi.
 Imbratisare si zi frumoasa!;)
Gasca de gasca, fete de fete se aduna... :thumbup: ;D

Wanderer:
Eee, foarte tare! Ce ma bucur ca se mai sparge un mic ghetar!  :yeah:
Asa-s frumoase paharele/canile/vedrele vara, cu gheata! Si cu... ce mai stie fiecare pe langa. :)

Wonderland, abia astept sa te cunosc (si) de-adevaratelea, ca altfel am senzatia ca te stiu de multa vreme, la cate randuri faine de-ale tale am citit. :)
Si bine zici, e timpul de mers la cumparaturi, ca nici bocancii mei nu mai sunt ce-au fost. Cu batul e simplu, n-am deloc. :)

Doamnelor si Iustin:), sa aveti o zi frumoasa si sa va pregatiti de un weekend de poveste! Ca era si timpul, dupa atatea ploi, zic sa profitam din plin.

O imbratisare si un gand bun!

wonderland:
Mai bine sa se sparga,  decat sa se topeasca.
Multumesc pentru aprecierea randurilor scrise de mine. Asta s-ar putea sa confirme ce-mi spunea un prieten vechi, ca sunt mai interesanta cand scriu decat in realitate.  ;D

Nici eu n-am bat, de aia vreau sa-mi iau unul. Am descoperit ca mi-e de ajutor, la coborari mai ales. Si pana acum ori cu capatate, ori cu imprumutate am prestat. Cred ca e timpul sa am propriul meu bat.  :whistle:

costi31:
In sfarsit...am reusit sa ma inscriu si eu !!!  *|* 
In functie de traseu  voi urca  din Iasi , Roman sau Focsani . Depinde pe unde se hotaraste Lidia sa mearga, eu normal as vrea din Roman :giggle:
Va salut si sa ne (re)...vedem cu mare drag !!! :bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă