Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018
Iustin:
M-am panicat. Oricum, pana in septembrie vine vara, chiar trece si se pot intampla multe.
Wanderer:
Inca unul la numaratoare! Suntem cel putin doi. :)
As zice ca am mai spart gheata o data, la ce liniste e pe aici, dar nu prea se potriveste cu ideea de miezul verii. ;D
Las' ca se anima atmosfera pe masura ce se apropie ziua plecarii, n-am nicio indoiala ;)
O duminica superba tuturor!
relami:
Cred ca ma tenteaza si pe mine...
Dana Hd:
inca studiez varianta optima de a ajunge intr-un loc de plecare, astfel incat sa imi las catelul la pensiune cat mai putin timp :)) ca ma tenteaza excursia :)dar, vorba cuiva, pana in septembrie mai e ceva timp, voi gasi o varianta :)
wonderland:
dimineata fara somn. m-am ocupat de plati, ca sa nu mai stau cu ochii pe calendar. Era cat pe ce sa dechid o lista de transport, dar am vazut ca trasnportul e inclus, deci nu e cazul.
Acu, am alte preocupari: mi-am amintit ca bocancii mei is gauriti si n-am bat de drumetie. dar mai e un pic de timp...
Zi faina. Dana Hd, relami... nu stati prea mult pe ganduri. :kissing:
wanderer, cum 2, ca uite suntem mai multi pe aici, inscrisi sau...aspiranti?
E buna gheata vara. In apa si alte racoritoare. Deci, e bine sa mai sparga cineva niste gheata din cand in cand:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă