Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 21 - 23 septembrie 2018
wonderland:
Roman? :faint: :blush:
--- Citat din: admin din Vineri, 09 Februarie 2018, 07:05 --- transport pe ruta Iasi - Vaslui - Tecuci - Focsani - Buzau - Patarlagele
--- Terminare citat ---
Dar nu ne-ai povestit cum a fost la Varna si la mare. Nu aici, la topicul cu pricina, evident.
Cred ca am sa preiau metoda lansata de ioanabil:
Cine nu sparge gheata pe forum, face cinste la tot grupul. Berea e asigurata de mine, adica de cosinjb, :tomato:, deci putem sa ne referim si la racoritoare...
costi31:
Wonderland, cred ca ar trebui sa dai si tu o bere sau altceva :strong:
Adica eu stiu traseul direct de la sursa ...acum depinde de inscrieri ! :giggle:
Daca nu ..asta e...sunt bun de facut cinste, dar nu prea cred.... :worthy: oricum gheata-i sparta deja ... sa vedem restul ;D
costi31:
Dana Hd , eu as zice sa iei catelul cu tine indiferent cat este de mare , poate sa stea la mine , eu iubesc cateii , plus ca ne apara de intrusi ...(se ) ;D
wonderland:
costi31, gluma cu berea a apărut ca "amendă" pentru cei care încalcă regulamentul (pentru că nu l-au citit, de cele mai multe ori), pun întrebări al căror răspuns există deja în prezentarea excursiilor sau încalcă recomandarea de nu suna/trimite email la...sursa (agentie, insotitori grup etc) decat pentru chestii exceptionale sau care nu se gasesc deja scrise pe forum.
Deci, cine cui tre sa dea o bere sau o apa, suc, după preferință, dacă sursa informărilor e exclusiv forumul sau site-ul? :( ::) :angel: :strambatura:
--- Citat din: admin din Vineri, 09 Februarie 2018, 07:05 ---La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.
--- Terminare citat ---
:strong:
costi31:
La descriere prima zi:'' iar din Iasi plecarea este la 05.00, se ajunge la Barlad la 07.00, la Adjud la 08.00 ''( aici e prin Roman- Bacau dar nu ajungi in Barlad )
Daca se merge prin Vaslui- Barlad- Tecuci , drumurile se intersecteaza la Marasesti si nu mai ajungi la Adjud :slap: deci s-a lamurit treaba :2funny:
Eu mi-am exprimat dorinta de vre-o 2 luni cand am vb. personal , poate mai sunt si alti doritori sa sparga gheata cat mai repede !!! Altfel penalizare dubla :knuppel2:
Mai intreaba cineva de traseu ? :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă