Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018
Matias Camelia:
:offtopic:
Ioana, cu prioritate o sa caut o manastire aproape de Ciuc pt tine!
Dar fara slanina si rachiu inainte cu o saptamana!! ;D
oviarad:
Multumesc de aprecieri , wonderland , desigur ca sunt subiectiv cand imi doresc sa mergem la manastire , mama mea, una dintre surori si o matusa sunt calugarite acolo , oricum o sa profit de ocazie si o sa merg cu o zi-doua inainte , desi sunt aproape tare greu ajung la ele , mi-ar fi placut sa mergem , daca era posibil desigur , deoarece este un loc foarte frumos , o oaza de liniste , exista si o bisericuta foarte veche in interiorul manastiri , in fine , e ok daca nu se poate acum , se poate prinde in excursiile viitoare .
Trebuie sa recunosc ca , desi pana sa citesc , nu eram constient ca ti se potriveste , acum ,cred, ca modul in care ai fost catalogata , ca fiind o"closca", este potrivit cu felul in care ai relationat cu mine :D ca o closca dupa puiul ei, orice postam , hop wonderland ma completa , ma corecta , ma aprecia , ce mi-as putea dori mai mult, poate un pic de critica , o palma dupa cap cand sar magarul , ca peste cal nu pot >:D
Iar acum vorbind un pic mai serios , ca mult nu ma tine , multumesc pentru tot , wonderland , mi-ar face placere ca la prima actiune unde ne intalnim sa ti le pot oferi in realitate nu doar asa virtual :flori: :flori:
wonderland:
ei, poftim, e bine asa? :fight:
Desi eu nu sunt adepta violentei. :giggle:
Considera ca am primit deja florile, dat fiind ca nu se stie unde si cand ne intersectam. De fapt, poti sa iei in calcul ca un feedback la revenirea din excursii face cat un buchet de flori. ;)
Pe mine una m-a impresionat povestea cu manastirea. Desi, stiu ca fiecare om ascunde o poveste de viata interesanta.
Oviarad, sper ca exemplul tau, de membru nou dar activ pe forum sa fie urmat de cati mai multi "new entry", ba chiar si de cei mai vechiuti.
Dar sunt :offtopic: si risc sa mi-o iau de la Admin, asa ca va las sa povestiti de pregatirile de petrecere si sa va cunoasteti aici, inainte de a va vedea dezbracati prin bazinele cu apa termala :giggle:.
otilia.v.:
Buna ziua, pot plati prin Home banking?
Rentzi:
Otilia poti plati in principiu din orice banca folosind si sistemele de plata electronice.
Trebuie sa pui corect toate datele agentiei BonVoyage Sibiu (le ai pe factura trimisa ca atasament) si in plus la Note/Obs (sau ce ai tu la banca ta) sa treci numele actiunii/excursiei, numele tau si orasul de domiciliu, CNP si ce transa reprezinta plata sau daca este plata integrala. Daca ai mai multe actiuni este indicat sa faci plata separat pentru fiecare si la fel daca optezi pentru asigurare medicala/storno.
Este bine sa pastrezi o copie a OP electronic.
Dupa ce agentia BonVoyage Sibiu inregistreaza plata trimite un mesaj electronic. Poate dura cateva zile (de obicei 2-3) pana primesti mesajul. Daca trec mai mult de cinci zile si nu ai primit confirmarea (se mai poate intampla) trimite un email la BonVoyage Sibiu in care anunti ca ai facut plata si nu ai primit confirmarea, la care atasezi si copia OP.
Uneori BonVoyage poate cere date suplimentare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă