Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018

<< < (3/19) > >>

admin:
Ideea este Ioana, ca programul si time-ing-ul sa se potriveasca. Nu este vorba doar de convins aici. Noi concepem impreuna cu insotitorii de grup programele astfel incat sa intre intr-o nisa orara. Daca introducem ceva suplimentar atunci apare graba la alt obiectiv si asta este un lucru pe care l-am evitat intotdeauna, bifarea locurilor... Deci, la modul general, nu doar aici, acolo unde deja este program de vizitare nu mai este posibil sa facem modificari.

Ideea este buna, Diana o s-o retina si daca este posibil acolo, intr-o organizare suplimentara sunt convins ca o s-o faca. La programul de vizitare din pacate nu ma pot intoarce cu recalculari, sunt la limita extrema a timpului, incerc sa dozez fiecare minut...

oviarad:
Vedem acolo , atunci , asa cum spune krondia , putem merge si in particular cativa , cei care venim din zona cred ca majoritatea vom veni cu masinile propii, deci mijloace de transport vor fi , apropo doar ca informatie , manastirea este putin mai sus de strandul din Oradea , la nici un km dupa strand , mai nou exista un pod care leaga calea Clujului cu strandul ,peste cris , deci e destul de aproape , chiar in drumul spre centru practic .

ioanabil:
Vom respecta intocmai programul excursiei si daca mai este loc si timp....., daca nu este un obiectiv de retinut pentru situatia in care se va mai ajunge in zona intr-o forma organizata sau pe cont propriu.
 :flori:

wonderland:
ApropO de empatia pomenita de noiembrie, la alt subiect, desi se pare ca eu empatizez mai ales cu organizatorii  :giggle:, mi se mai intampla sa empatizez si cu participantii.  :angel:
Bietul Oviarad, prietenos, glumet, cu initiativa, prezent pe forum, placut si interesant in comunicare. adica fix pe profilul SCT,  desi e nou intrat, cred ca incepe sa simta cam multe constrangeri.  :)
Nu-mi fac griji, se va lamuri dupa prima iesire ca nu-s lucurile asa rigide cum par. Doar foarte bine organizate si gandite astfel incat grupul sa fie armonizat si sa nu fie loc de situatii care sa afecteze bucuria si bunul mers. Da, sunt cateva chestii la care nu se face rabat.

E neplacut, poate chiar dezastruos  pentru organizatori si insotitorii de grup ca participantii sa inceapa sa-si faca planuri individuale independente de program, in perioada/intervalul orar al excursiei.

Gigi a fost destul de clar, nu? Insotitorii de grup sunt deschisi la propuneri, dar decizia va fi luata dupa ce acesta evalueaza timpul, disponibilitatea grupului etc.

Scriind, mi-am amintit ca cineva, pe forum, mi-a zis ca sunt ca o closca. Oare de ce?  :giggle:

ioanabil:
Sigur ca s-a referit la faptul ca esti grijulie. ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă