Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018

<< < (5/19) > >>

oviarad:
Eu am platit prin home banking si am trimis mail la agentie cu numarul de op , totul a FOST OK , deci se poate.

wonderland:
Otilia, nu stiu ce-ai vrut sa faci :( :o
Grija cand umblati cu butonul de Quote/Citat.
Citat din Reguli de postare a mesajelor.

--- Citat ---Nu trebuie sa abuzati de functia Citat/Quote daca nu este cazul. Nu e nevoie sa citati mesajul anterior de fiecare data, pentru ca atunci cind postati in continuare este evident ca la el faceti referire.  La fel cind e vorba de poze sau clipuri – se incarca inutil pagina.
--- Terminare citat ---

Daca vreti sa evidentiati cu citat o informatie, lasati doar informatia respectiva.

Uitati, click pe link, Reguli de postare a mesajelor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.0.html

admin:
Am sters a doua oara acel mesaj principal reluat de Otilia ca pe un citat. Ar trebui sa stim ce intentionezi, pentru a te putea indruma.

oviarad:
Ceva noutati pe aici? Puteti sa va inscrieti linistiti, aici nu e nevoie de cort :) am aranjat la manastire au ceva chilii goale  :D :D :D

dutchessa:
@ovi, nu are nici un farmec daca nu luam pe cineva cu cortul :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă