Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii montane in Masivul Cozia si Muntele Basarab 18 - 20 mai 2018

<< < (4/20) > >>

Nina Petre:
Vreau si eu in excursia asta si chiar ma gandeam ca e prima data cand vin cu SC si trebuie sa ma preocup de transport. Florin, Relami pot veni ?i eu cu voi?

relami:
Wonderland, citisem despre faptul ca intentia de a organiza transport descurajeaza ofertele de grupaje, dar eu am lansat intrebarea tocmai pentru ca s-a subliniat clar ca nu se organizeaza transport. Altfel, mergeam linistita cu cel deja organizat.
Flo_rin, multam fain, m-am calmat  :), e perfect. Presupun ca e prematur pentru detalii, vorbim ne-mprietenim, :) dar  la mine ramane batut in cuie ca merg. Abia astept, m-a pocnit un entuziasm tocmai bun pentru o zi nasola de luni.

Flo_rin:
Pana acum sunt doar eu si Relami (daca confirma). In total am 3 locuri libere din care 1 ar fi pt Relami. Celelalte 2, in ordinea solicitarii ....

Flo_rin:
Imi cer scuze, nu vazusem postarile ulterioare. Deci, pana acum: eu; Relami si Nina Petre. Mai am 1 loc liber.

Nina Petre:
Multumesc Florin, m-am inscris, vin, luam legatura in apropierea evenimentului si stabilim atunci detalii.
Ne-au tot dat oamenii de pe-aici sa mirosim primavara cu poezie, abia astept sa o simt in aerul tare din varf de munte!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă