Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii montane in Masivul Cozia si Muntele Basarab 18 - 20 mai 2018
wonderland:
grupajele si listele de transport sunt doua lucruri diferite :)
Grupajele se fac pe masini personale, la initiativa unuia dintre participanti, cu impartirea costurilor.
Adica, daca cineva intentioneaza sa ajunga cu masina face anuntul: de unde pleaca, traseul, cate locuri are disponibile (sa incapa si pasagerii si bagajele :) ) si, ca exceptie, dupa ce primeste cereri, mai aproape de data plecarii poate lasa un numar de telefon sau o adresa de email pentru organizare.
De asemenea se pot face si grupaje pentru calatoria in comun cu trenul, autocare de linie etc. Cei cu initiativa anunta de unde sunt si exploreaza disponibilitatea celorlalti inscrisi. Daca "se gasesc" pe forum - pot sa-si stabileasca aici cum se vad la gara/autogara :)
Listele de transport le deschid organizatorii (Gigi sau agentia) - in situatia in care s-a solicitat ajutor pentru transport organizat, cu cost suplimentar. Se organizeaza pentru un numar minim de persoane dintr-o zona. De obicei din Bucuresti si imprejurimi. Dar acum, din ce in ce mai mult se pare ca participantii vin din zone diferite si e greu sa se asigure numarul minim dintr-o singura zona.
Cam asa!. Sigur va mai spune Gigi. :)
Oricum, e bine sa comunicati pe forum, sa va anuntati participarea, sa spuneti de unde sunteti. Asa va faceti o idee si va puteti organiza.
relami:
Eu sunt din Bucuresti si sunt absolut croita sa merg: cu trenul, cu microbuzul, cu racheta, never mind, dar mi-ar placea sa nu plec singura de nebuna, ci in gasca. Autoturism personal nu am, asa ca mi-ar placea s? m? alatur celor care pleaca din Bucuresti cu alte mijloace.
wonderland:
Am uitat ceva: Daca se anunta intentia de organizare trasnport se descurajeaza ofertele de grupaje.
(de unde stiu? De pe forum. :giggle:)
Relami, sigur va aparea cineva. Ma uit ca marimea grupului e... mica. Pentru 20 de persoane care sigur vin din toate directiile, inteleg mai bine de ce Gigi nici n-a pomenit de posibilitatea organizarii transportului.
Deci, cred ca anunturile de genul celui facut de tine e singura optiune.
Succes! Sigur va fi bine!
Flo_rin:
Relami, nu-ti fa griji pt transport. Pentru tine si inca alte 2 persoane, transportul il asigur eu. Eu plecand tot Bucuresti.
wonderland:
:applause: Ati vazut, important e sa comunicati si repede aflati si rezolvati.
Flo_rin, alte 2 persoane interesate sau locurile sunt deja...adjudecate?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă