Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii montane in Masivul Cozia si Muntele Basarab 18 - 20 mai 2018

<< < (5/20) > >>

oviarad:
Mai c-as veni si eu cu voi in aceasta excursie , mi-ar face placere miscarea , efortul fizic , sa vad poate-l conving si pe fiumiu si mergem :)

wonderland:
oviarad, nu-mi amintesc unde, dar parca Gigi ti-a raspuns la intrebarea asta...(daca te uiti in Profil - Profil pe forum - Informatii profil - Afisare mesaje, sigur gasesti intrebarea ta si topicul respectiv).
Minorii n-au acces la SCT.   (doamne, sper sa nu se inteleaga vreo istorie.  :faint:, pur si simplu programul nu-i gandit pentru grupuri de adulti-copii)  :2funny:  C
Si chiar cand copiii sunt adulti, daca sunt prea tineri, adica pana in 25 de ani, nu cred ca e pe gustul lor. Si poate ca nicii parinti nu-s in largul lor. Oricum daca au fost cazuri, au fost rare si n-am auzit sa se repete.:)

PS 1 Dar, te-ai gandit? Ca sa participe, fiul tau trebuie sa se inscrie, adica sa-si faca si cont pe forum. sa isi faca rezervarea singur etc etc sa impartasiti impreuna impresii...
PS 2 am trecut impreuna printr-o zi de creatie poetica si tot closca tre sa fiu?  :crazy2:
Scuze pentru  :offtopic:

Nina, te salut si te imbratisez.  Cum s-ar spune, fiecare experienta cu SCT-ul e unica si iti da ocazia sa faci lucruri noi. De exemplu, cand zici ca te-ai obisnuit cu...stilul, sa fii pus in situatiia sa-ti organizezi transportul.

Evident, ne bazam pe tine sa vedem fotografii frumoase si impresii originale. :kissing:

oviarad:
Inteles , wonderland , regret ca nu se poate dar inteleg regula .

noiembrie:
Candva au existat tendinte si chiar s-au organizat tabere pentru monoparentali.
N-au fost prea multi,oamenii sunt diversi,inca se lucreaza mult "la peceti".

Simt ca alaturi de fiul tau te simti implinit,ca nu vrei sa pierzi nimic din evolutia lui si-l vrei prieten.
Curand,daca nu deja,el va vrea sa fie cu grupul lui si-atunci iti vom ramane noi...

wonderland:

Noiembrie, copilul lui e...major. Dar inca fraged. Deja are grupul lui :) Dar sigur sunt alte lucruri. alt gen de excursii pe care le pot face impreuna.

Nu e o regula explicita, e mai mult una implicita. (ma refer la parinte-copil adult,)
In general eu vorbesc doar din ce stiu, din regulament, din multele mentiuni ale lui Gigi, dar opiniile mele nu sunt..."oficiale".
Oricum, daca ti-ai pus problema ca trebuie sa-l convingi...

Dar sa-i lasam pe cei inscrisi aici sa se organizeze, nu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă