Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Sunny:
--- Citat din: Dana Dany din Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018, 19:39 ---Bună seara,
Eu sunt din Constanta și plec din 29 decembrie din București spre Târgu Mureș. N-am fost de foarte mult timp la Târgu Mureș și niciodată iarna. Eu mă gândeam să fac rezervare la tren, mai merge cineva cu trenul din București? Mi-ar plăcea să am companie și să treacă timpul mai ușor. Am văzut că se pleacă și cu mașina dar, nu știu, nu mi-aș dori să deranjez. Ce mi-aș dori? Să intru deja in atmosfera festivă încă de pe drum, dacă suntem mai mulți, cu atât mai bine. Seară bună tuturor!
--- Terminare citat ---
Buna Dana Dany,
eu si prietena mea plecam pe 29 spre Targu Mures, daca vrei sa vii cu noi, esti mai mult decat bine venita. Am scris mai sus ca avem 2 locuri libere, da-mi de veste daca te hotarasti sa vii cu noi. :smitten:
Dana Dany:
Bună,
Mulțumesc frumos Sunny. Dacă nu deranjez, vin cu voi cu plăcere. Menționez doar că mersul trenurilor se schimbă pe 8 Decembrie și doar atunci pot să vă dau un răspuns privind ora la care voi fi in Bucuresti. In prezent , este tren la 5:25 și ajunge in Gara de Nord la 7:51. Sper să nu se schimbe prea mult și să vă încurc, este drum lung până la Târgu Mureș. Ok, vorbim după data de 9 Decembrie . Telefon de contact : 0770 640 179. Mulțumesc frumos. Duminică plăcută vă urez!
Sunny:
--- Citat din: Dana Dany din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 14:37 ---Bună,
Mulțumesc frumos Sunny. Dacă nu deranjez, vin cu voi cu plăcere. Menționez doar că mersul trenurilor se schimbă pe 8 Decembrie și doar atunci pot să vă dau un răspuns privind ora la care voi fi in Bucuresti. In prezent , este tren la 5:25 și ajunge in Gara de Nord la 7:51. Sper să nu se schimbe prea mult și să vă încurc, este drum lung până la Târgu Mureș. Ok, vorbim după data de 9 Decembrie . Telefon de contact : 0770 640 179. Mulțumesc frumos. Duminică plăcută vă urez!
--- Terminare citat ---
Salvez telefonul in agenda si pastram legatura pe whatsapp? :smiley6600: Noi ziceam sa plecam pe la 10:00. :kissing:
Dana Dany:
Ok. Vbim pe wtup. Dar, dacă este să plecati la 10, poate cu voia voastră plecăm la 11 și mă ridicați direct din gară.Doar dacă vreți și nu vă încurc. Atunci aș pleca și eu cu trenul de 8:30, ajunge la 10:58 și mă luați din gară. Oricum se schimbă mersul trenurilor pe 8 dec, poate e vreun tren care ajunge in Buc pe la 9. Vedem, oricum ținem legatura. Mulțumesc frumos! Seară bună!
Sunny:
--- Citat din: Dana Dany din Duminică, 25 Noiembrie 2018, 22:18 ---Ok. Vbim pe wtup. Dar, dacă este să plecati la 10, poate cu voia voastră plecăm la 11 și mă ridicați direct din gară.Doar dacă vreți și nu vă încurc. Atunci aș pleca și eu cu trenul de 8:30, ajunge la 10:58 și mă luați din gară. Oricum se schimbă mersul trenurilor pe 8 dec, poate e vreun tren care ajunge in Buc pe la 9. Vedem, oricum ținem legatura. Mulțumesc frumos! Seară bună!
--- Terminare citat ---
vedem cu se schimba mersul trenurilor si mai vorbim. Mi-e greu sa cred ca trenul de la 8:30 va ajunge fix la ora programata 10:58. :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă