Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
Pisicuța:
Bună! :)
Din zona Iași, Suceava trece cineva cu mașina spre Tg. Mureș pe 29 dec? Sunt din Suceava...
O zi bună tuturor! :dance:
betty:
Buna! Din Bucuresti merge cineva? Cu masina sau poate chiar tren?
Sunny:
--- Citat din: betty din Joi, 22 Noiembrie 2018, 11:23 ---Buna! Din Bucuresti merge cineva? Cu masina sau poate chiar tren?
--- Terminare citat ---
Da, eu merg cu masina din Bucuresti :dance:. Am 2 locuri libere. Ne gandim sa plecam pe 29 *|*
Dana Dany:
Bună seara,
Eu sunt din Constanta și plec din 29 decembrie din București spre Târgu Mureș. N-am fost de foarte mult timp la Târgu Mureș și niciodată iarna. Eu mă gândeam să fac rezervare la tren, mai merge cineva cu trenul din București? Mi-ar plăcea să am companie și să treacă timpul mai ușor. Am văzut că se pleacă și cu mașina dar, nu știu, nu mi-aș dori să deranjez. Ce mi-aș dori? Să intru deja in atmosfera festivă încă de pe drum, dacă suntem mai mulți, cu atât mai bine. Seară bună tuturor!
admin:
NU mai sunt locuri libere la FEMEI! Rugamintea noastra este SA NU VA INSCRIETI in ideea ca se va rezolva si sa aveti intelegerea de A NU INSISTA cu alocarea unui loc de la barbati. Rezervarile la FEMEI sunt inchise, toate locurile atribuite s-au ocupat.
La BARBATI mai sunt 10 locuri libere, ocuparea se va face in ordinea achitarii avansului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă