Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (7/25) > >>

diana_ana_21:
Buna
Si eu sunt din Bucuresti si plec din 29 decembrie. Daca mai are cineva loc in masina si pentru mine, as fi recunoscatoare!
Multumesc
Diana
0723.840.960

Sunny:

--- Citat din: diana_ana_21 din Luni, 26 Noiembrie 2018, 11:03 ---Buna
Si eu sunt din Bucuresti si plec din 29 decembrie. Daca mai are cineva loc in masina si pentru mine, as fi recunoscatoare!
Multumesc
Diana
0723.840.960

--- Terminare citat ---

la noi mai e un loc, @betty nu a mai zis nimic.  :smiley6600:
am retinut numarul de telefon, vorbim pe whatsapp  :applause:

Anemona27:
Bună ziua!

Am văzut că înscrierile pentru doamne sunt închise.
Eu ar trebui sa fac o operație in acea perioada, dacă o doamnă dorește să participe, mă contactează, am plătit deja 800 de lei.
Vom urma pașii pentru a face schimbul.
Anunțăm agenția, modifica numele.
Detalii la anemona27@yahoo.com.
Zi frumoasa!

Bon Voyage:
Avem rugamintea ca toti participantii care opteaza pentru noaptea suplimentara din 29/30.12 sa comunice direct pe e-mail agentiei aceasta  intentia pina la data de 12.12.2018 si sa efectueze plata .Aceasta este data  limita pina la care putem  transmite   hotelului  numarul de  camere dbl de care avem nevoie.
Persoanele  care  doresc acest lucru  si si-au exprimat deja intentia de a fi cazate in aceeasi camera  trebuie  sa opteze impreuna pentru aceasta varianta sau daca numai una dintre ele  doreste acea noapte suplimentara va fi nevoie de plata unei diferente pentru ocuparea camerei in regim de sgl o noapte.

Multumim pentru intelegere.

ValentinaH:
Buna,

M am înscris pentru petrecerea de Revelion și dacă e cineva care dorește sa meargă cu mine din Brasov ,am locuri libere in mașina.
Seara faina!
Valentina

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă