Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018

<< < (7/28) > >>

Miha-ella:
Buna seara.
In sfarsit mi-am facut si eu curaj sa ma alatur si fizic, dvs tuturor...
Am achitat avansul pentru petrecerea de la Braila-Galati.
Acum, ramane de vazut cine mai pleaca dinspre Constanta, poate ma alatur si eu. Nu am masina. As putea sa vin si cu microbuzul, nu este problema, dar mi-ar placea sa nu merg singura.
Va multumesc tuturor.

noiembrie:
Eu ma gandesc de acum la mirosul de tei infloriti,amestecat cu mirosul crud al Dunarii.
Mi-a placut mult Braila anul trecut,poate pentru ca o vedeam prima oara...si noi eram
multi ,veseli si frumosi.
Si Gabi ne-a cantat din fluier pe strada.
Si-o sa ne plimbam mult,oare cu ce sa ne-mbracam,Gigi ne-a spus totul despre meniu
nimic despre dress-code...

Gabriel:
Ca si insotitor de grup, ma bucur sa vedeti / revedeti zona Braila-Galati, cu multe obiective,zone frumoase si peisaje dunarene !

Gabriel:
Legat de dress-code pentru seara greceasca si seara cu DJ ne imbracam frumos si un pic elegant,nu special dar adecvat pentru doua seri deosebite. Pentru excursia pe apa,imbracaminte lejera pt ca va fi cald in acea perioada.

Miha-ella:
Buna tuturor,
Ca sa nu ma razgandesc, am achitat integral excursia pentru pachet full  ::)
Am ceva emotii, avand in vedere ca este prima mea experienta in acest grup. Sper sa ma simt bine cu voi si voi cu mine  :)

Acum, daca pleaca cineva din Constanta, vineri 15.06, poate luam legatura. Mi-ar placea sa nu vin singura.

Cu drag.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă