Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018

<< < (6/28) > >>

Flo_rin:
 Am vazut si excursia si am citit detaliile dar nu pot pleca la prima ora ... :-[

admin:
Da, la tine Florin si la Iustin ma gandeam... :)

Iustin:
Nu vazusem excursia. Voi suporta consecintele.
Excursie +petrecere + transport asigurat mi se pare alegerea cea mai buna pentru cei din Bucuresti.

wonderland:
Consecinta e ca trebuie sa vorbesti, frumos si spasit, ca de, tu te-ai grabit  ;D,  la agentie sa-ti schimbe pachetul.
Si sa citesti cu atentie si serviciile incluse/neincluse de la excursie. Dar cred ca ai vazut ca acolo, transportul e inclus, dar petrecerea e cu tarif suplimentar.
Dupa care, te muti pe celalalt topic si cu...comunicarea.  ;D

admin:
Imi pare bine ca macar pe tine te-am nimerit cu ajutor... ::) Am vazut ca Florin nu poate pleca mai repede. Din pacate nu sunt aliniate in calendar una dupa cealalta si atunci e mai greu de facut legatura intre ele. Nu am ce face, asa s-au aliniat si nu am mai stat sa lucrez in spate sa schimb... :-[

Daca ti-ai facut rezervare deja la petrecere asa cum intuia si iti recomanda si wonderland, inscrie-te la excursie si comunica agentiei sa te stearga din lista de petrecere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă