Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
Flo_rin:
Am vazut si excursia si am citit detaliile dar nu pot pleca la prima ora ... :-[
admin:
Da, la tine Florin si la Iustin ma gandeam... :)
Iustin:
Nu vazusem excursia. Voi suporta consecintele.
Excursie +petrecere + transport asigurat mi se pare alegerea cea mai buna pentru cei din Bucuresti.
wonderland:
Consecinta e ca trebuie sa vorbesti, frumos si spasit, ca de, tu te-ai grabit ;D, la agentie sa-ti schimbe pachetul.
Si sa citesti cu atentie si serviciile incluse/neincluse de la excursie. Dar cred ca ai vazut ca acolo, transportul e inclus, dar petrecerea e cu tarif suplimentar.
Dupa care, te muti pe celalalt topic si cu...comunicarea. ;D
admin:
Imi pare bine ca macar pe tine te-am nimerit cu ajutor... ::) Am vazut ca Florin nu poate pleca mai repede. Din pacate nu sunt aliniate in calendar una dupa cealalta si atunci e mai greu de facut legatura intre ele. Nu am ce face, asa s-au aliniat si nu am mai stat sa lucrez in spate sa schimb... :-[
Daca ti-ai facut rezervare deja la petrecere asa cum intuia si iti recomanda si wonderland, inscrie-te la excursie si comunica agentiei sa te stearga din lista de petrecere.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă