Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
costinjb:
Dar tarif pt cei ce vor participarea la ambele petreceri ,fără plimbare cu nava Ovidiu și fară cazare există?
ioanabil:
Pachetul 1 corespunde intr-o mare proportie cerintelor tale, adica ai in pachet inclusa plata celor doua seri si nu ai cazare insa despre posibilitatea de a nu participa la croaziera si scaderea ei din pret trebuie sa vorbesti la agentie.
wonderland:
fara cazare+croaziera, pachetul 1, de care ti-a zis deja ioanabil. Plus o mentiune lasata de Gigi"
--- Citat din: admin din Vineri, 09 Februarie 2018, 06:41 ---Deci ca regula: alegeti unul dintre pachetele prezentate, pt ca nu le putem modifica...
--- Terminare citat ---
Tot ca regula: cititi cu atentie prezentarea de pe site, sau de aici pe forum, prima pagina a oricarui topic va intereseaza.
Succes!
ioanabil:
Buna! m-am inscris si eu, wonderland nu viiiiiiiiii? am nevoie de un copilot pentru ca o sa vin cu masina. :help:
wonderland:
;D :kissing: Nu, nu vin. Da copilot sigur gasesti. Trebuie sa mai fie cineva pe traseu. Bine, stiu, ca mine, nimeni nu mai e... :angel:
Petrecere frumoasa, Ioana.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă