Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
wonderland:
De verificat si daca ati optat pentru acelasi pachet la petrecere. :)
Evident ca e mai bine in grupaj - contribuiti la reducerea nivelului de poluare a planetei, impartiti costurile si va imprieteniti pe drum.
Flo_rin:
Hello Wonderland, ca de obicei punctezi la fix!!!
Am achitat pentru pachetul full deci voi pleca vineri. Mi-ar placea sa ajung in Braila cu cateva ore mai devreme sa nu fiu pe fuga. In plus vreau sa vad cum e sa-ti intre mirosul de tei in piele .... Dar daca mai sunt participanti care merg spre Braila dinspre Bucuresti ma adaptez in functie de programul lor.
wonderland:
Hello si multumesc!
Dar ce zice Admin, mai sus ai vazut? :angel:
Eu inteleg ca pentru cei din Bucuresti care vor pachet full la petrecere, ar fi mai simplu si mai eficient sa va inscrieti la cealalta excursie, cu transport si petrecerea incluse.
Nu?
noiembrie:
Buna dimineata,
Toti cei cu "full"plecam vineri,ne organizam,ne testam abilitatile,unii cu condusul,altii cu ambientul.
Sigur vom avea o calatorie frumoasa,ca niste "fugiti de acasa",liberi.
wonderland:
--- Citat din: admin din Duminică, 11 Februarie 2018, 06:36 ---Ati vazut ca exista si o excursie care pleaca spre Braila - Galati, din Bucuresti? Este in aceiasi perioada si conectata cu petrecerea, le-am gandit in tandem. Pentru cei din zona, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, etc - pachetul pentru petrecere, pentru cei din Bucuresti si alte zone de conexiune cu capitala: http://www.singlescamp.ro/eveniment/incursiune-pe-dunare-parcul-natural-balta-mica-brailei-15-17-iunie-2018/ Aceasta are transport inclus!
Parerea mea este ca e de 2 ori mai bine, daca intentionati sa veniti din Bucuresti sau zone posibile de conexiune cu capitala, sa alegeti pachetul de excursie. Citeste-l Iustin, cred ca ti-a scapat printre multele oferte din iunie. :)
--- Terminare citat ---
Eu inteleg excursia este pentru cei din Bucuresti care vor sa ajunga la petrecere. Iar pachetul full de la petrecere e pentru cei din alte zone care vor sa ajunga la petrecere si sa participe la excursie.
Dar, evident, fiecare isi cantareste si urmeaza propriile optiuni. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă