Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului. Drumetii si voie buna 20 - 22 iulie 2018
Angela B:
--- Citat din: FANICA MOROIANU din Joi, 12 Iulie 2018, 08:41 ---Buna , Sint Fanica si merg si eu din Bucuresti. Inca nu m-am hotarat cu ce ajung la Zarnesti.Am vazut un tren din Basarab la 7.44 si ajunge la Zarnesti la 12.46. O fi bun? Ceilalti cu ce vor vrea sa ajunga?
--- Terminare citat ---
Eu merg des cu trenul pe relatia Bucuresti - Brasov. Majoritatea trenurilor pleaca din Gara de Nord. Un IR ( accelerat inainte) face sub trei ore. Aveti grija sa va faceti rezervarile din timp. La sfarsit de saptamana nu se gasesc bilete cu loc.
Drum bun si distractie placuta !!
http://www.infofer.ro/index.php/cauta-tren
Syzygium:
Salutare, vin si eu din Bucuresti, cu trenul. Mi-ar placea sa mergem impreuna. Inca nu am nici un plan concret, eu ma gandesc la tren pana in Brasov (pana in Zarnesti dureaza prea mult drumul, mai mult de 4:30h in cazurile fericite.. dar pot fi si 6:30!!..) apoi tren/bus/taxi/uber pana in Zarnesti. Brasov-Zarnesti sunt aproximativ 30 km, 1h cu autobuzul, 30min cu taxi.
@Angela, multumim pentru info. Daca cunosti prin zona, dupa parerea ta cum e confortabil/convenabil un drum Brasov-Zarnesti? Ar fi ok uber-ul?
krondia:
Cu Uber este scump. Am verificat acum si o cursa costa 150 lei din Brasov... Poate sa difere tariful in functie de momentul zilei, solicitari dar nu prea mult.
Trenul Brasov- Zarnesti este o varianta buna.
Exista si autobuz dar nu pleaca de la gara, trebuie luat taxi pana la autogara sau aproximativ 8 lei cu Uber de la gara la autogara2
https://www.autogari.ro/Transport/Brasov-ZarnestiBV
Anca79:
Buna tuturor,
Am 3 locuri in masina, va pot lua de la gara BARTOLOMEU din Brasov si mergem direct la Plaiul Foii, la cazare. (sper ca am inteles bine locatia cazarii).
Pt cei interesati, va rog mesaj in privat pe anca_ciulei@yahoo.com.
Anca
Anca79:
PS: nu percep taxa, eu oricum merg incolo singura cu masina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă