Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului. Drumetii si voie buna 20 - 22 iulie 2018
Tulbure Taniana:
--- Citat ---Pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti deschid o lista de inscrieri la transport. Pentru ca eu, insotitorul de grup, vin pe acest traseu cu masina mea, pot garanta 4 locuri. In cazul in care suntem mai multi, se poate inchiria un 8+1 si impartim costurile.
--- Terminare citat ---
1. Iordan
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4.
--- Citat ---Pe ruta Bucuresti - Brasov - Zarnesti se poate veni foarte comfortabil cu trenul pana in Zarnesti iar de acolo pana la pensiune voi face eu transferul. Mersul trenurilor il aveti in linkul de mai jos. Cea mai buna varianta ar fi orarul de la pozitia 7.
http://mersultrenurilor.infofer.ro/imtif/rute.aspx?lng=ro
--- Terminare citat ---
Anca79:
Buna tuturor,
M-am alaturat de curand grupului, ma adresez insa voua in legatura cu transportul catre locatia unde ne vom caza. Precizez ca deja am rezervat un loc.
Tinand cont ca locuiesc in Brasov, pot veni fie direct cu masina personala, fie ma pot alatura in vreun bus, in masura in care am aceasta posibilitate.
As aprecia un sfat in acest sens din partea organizatilor. Merci frumos.
Anca
FANICA MOROIANU:
Buna , Sint Fanica si merg si eu din Bucuresti. Inca nu m-am hotarat cu ce ajung la Zarnesti.Am vazut un tren din Basarab la 7.44 si ajunge la Zarnesti la 12.46. O fi bun? Ceilalti cu ce vor vrea sa ajunga?
Anca79:
Buna tuturor,
Am rezervat ieri un loc online, insa nu am primit nicio confirmare/email.
Dat fiind faptul ca astazi este deadline-ul pt achitarea avansului, as aprecia un raspuns si va multumesc anticipat.
Toate cele bune
Anca
--- Citat din: Anca79 din Miercuri, 11 Iulie 2018, 10:45 ---Buna tuturor,
M-am alaturat de curand grupului, ma adresez insa voua in legatura cu transportul catre locatia unde ne vom caza. Precizez ca deja am rezervat un loc.
Tinand cont ca locuiesc in Brasov, pot veni fie direct cu masina personala, fie ma pot alatura in vreun bus, in masura in care am aceasta posibilitate.
As aprecia un sfat in acest sens din partea organizatilor. Merci frumos.
Anca
--- Terminare citat ---
theo365:
--- Citat din: Anca79 din Joi, 12 Iulie 2018, 10:28 ---Buna tuturor,
Am rezervat ieri un loc online, insa nu am primit nicio confirmare/email.
Dat fiind faptul ca astazi este deadline-ul pt achitarea avansului, as aprecia un raspuns si va multumesc anticipat.
Toate cele bune
Anca
--- Terminare citat ---
Cauta in spam sau bulk , este un e-mail care este generat in mod automat !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă