Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului. Drumetii si voie buna 20 - 22 iulie 2018
lidia.Iasi:
Wonderland, multumim pentru ajutor!
Situatia grupajelor pe masini:
Gabriela11, pleaca la 9.00-9.15 si vine pe ruta Ploiesti (Gara VEST), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Puteti sa o sunati (0766445600), apoi sa va inscrieti pe lista deschisa de ea.
1. Gabriela S
2. Delia J
3. Luminita S
4. Ancuta BJ
5.
Anca79 mai are1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.
1. rysin
2. Syzygium
3.
Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.
anca_ciulei@yahoo.com
Eu va pot lua din Zarnesti in jur de ora 13.oo.
Puteti sa va adaugati pe lista:
1.Camelia M, Zarnesti, 12:46 (nu te sincronzezi cu Anca? - are adresa de email mai sus, deci o poti intreba)
2...
In masina mea, pe ruta Iasi - Bacau - Brasov - Zarnesti
1. Iordan (Iasi)
2. Mihaela T. (iasi)
3.Tania T. (Roman)
4. Mircea V (Iasi)
PLECAREA ESTE VINERI 20 iulie, ora 7.00 din Parcarea Billa (langa Gara). Masina este Opel Zafira albastra IS.09.ZZM Telefon 0743 122 214. Va rog sa nu va luati bagaje voluminoase pt ca vom folosi portbagajul de capota
A aparut si o oferta din Constanta.
UȚU POSA din CONSTANTA! pe ruta CONSTANTA-BUCUREȘTI-PLOIEȘTI-BRAȘOV-ZĂRNEȘTI-pensiune și retur!Tel 0723575063
1.
2.
CAZAREA la pensiune o facem la ora 14.00. Sa luati la voi sandvisuri, un fruct,un baton energizant pentru ca nu avem timp sa luam masa de pranz la restaurant. Suntem 28 si dureaza. Pentru cina vom stabili un meniu de grup.
PLECAREA PE TRASEU ESTE LA ORA 15.00. Ne intalnim in fata pensiunii la 14.45, echipati pentru drumetie. Ghetele cu talpa antiderapanta si haina de ploaie sunt obligatorii. Sa aveti un rucsacel pentru apa, gustare si o bluza termica
wonderland:
--- Citat din: lidia.Iasi din Joi, 19 Iulie 2018, 09:15 --- Wonderland, multumim pentru ajutor!
--- Terminare citat ---
Cu drag, dacă a fost de folos!::)
Gata, îmbarcați, puși pe direcție? Drum bun, vreme senină și voie bună să aveți!
Syzygium:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 20 Iulie 2018, 08:18 ---Drum bun, vreme senină și voie bună să aveți!
--- Terminare citat ---
Drum bun a fost, vreme senina a fost, voie buna a fost. Le-am bifat pe toate :) In plus, cate o repriza de ploaie in fiecare zi, cat sa ne bucuram apoi de curcubeu :)
In prima zi am urcat la refugiul Diana prin Valea Ursilor. In a doua zi am mers la cabana Curmatura prin prapastiile Zarnestilor si ne-am intors prin Valea Crapaturii. Foarte frumos, spectaculos si, pentru mine, foarte usor la urcare. In schimb, infernal la coborare pe pante abrupte si ude. Coborarea de la Curmatura a fost un grohotis instabil, incredibil de alunecos in fiecare coltisor chiar si inainte de a incepe ploaia. Cred ca a fost cel mai dificil drum de cand merg pe munte in excursiile SC.
O sa revin cu niste poze cand vom primi de la Lidia; asta daca nu posteaza inainte colegii pasionati de fotografiat.
Apropo de colegi, s-a socializat mai putin decat in alte excursii. Sau, mai bine zis, s-a socializat altfel, mai putin exuberant, mai potolit. Pentru mine asta nu e ceva negativ, e doar o remarca, a fost un pic diferit. Am stat de vorba, am facut o mica plimbare impreuna in ultima zi, ne-am organizat impreuna cu transportul. Eu m-am simtit foarte bine si sper ca toti ceilalti, inclusiv colegii noi.
Navigare
Du-te la versiunea completă