Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bruxelles - Covorul de flori 16 - 19 august 2018
Nadia:
Un loc liber la femei, ptr 16 - 18 A ugust, Brussels
Mi-am fracturat mana dreapta si numai pot merge in aceasta excursie.
Va rog contactati agentia pentru calcule si Nadia tel. 0724225915.
Petrecere frumoasa,
rodidoina:
Vai ce ghinion! Imi pare foarte rau pentru tine.
danieladimitrescu:
Buna tuturor
Imi pare rau draga Nadia pentru tine, un ghinion fantastic.
Mai vin din 15 august in Bucuresti, din Resita doua doamne.
Nu va faceti griji, grupul va fi unul vesel si ne vom distra. Suntem putini. Eu acum sunt la Bruxelles si deja in tot orasul sunt afise cu reclama la Covorul de flori din 16 august.Voi reveni in tara luni 13 august. Ne vom intalni la aeroport asa cum s-a stabilit, verificati orele.
Vremea a fost foarte calduroasa, dar zilele acestea sunt dimineata si 13 C. In sejurul nostru va fi cald , vo fi 27-28 C, totusi un pulover, ceva de ploaie ar fi potrivit.
Este foarte bine sa luati biletele la Flipco online, sunt mai ieftine si castigam timp pentru plimbare.
Ca element de noutate apare cuantumul taxei de oras 4,25 euro/noapte x 3 nopti = 13 euro de persoana.Acestia trebuie achitati la hotel de catre fiecare.
Astept cu nerabdare sa ne intalnim! O zi frumoasa tuturor!
Tania55:
Adda, noi cele doua din Resita ajungem mai repede in Bucuresti si miercuri, in 15.08.18 la ora 17:00 ne intalnim la "Caru cu bere" .. poate si cu alti bucuresteni din SC (voi scrie pe Facebook). Te asteptam si pe tine si pe celelalte participante la excursie, daca vor, daca pot, daca le-ar face placere, etc. ...
adda:
Hey Tania, super, cred ca o sa vin si eu la Caru cu bere' si sa vin cu inca o persoana din SC din Bucuresti.
In principiu , eu preconizez ca ajung miercuri in jurul pranzului in Bucuresti.
Drum bun si sa ne vedem cu bine! :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă