Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bruxelles - Covorul de flori 16 - 19 august 2018
adda:
Salut Nadia , Tania, Daniela, sa ne vedem cu bine...cu misteriosul grup de Bruxelles. 8)
Eu o sa urmez sfatul Danielei si saptamana aceasta o sa imi cumpar biletele de pe flipco.com.
Nadia:
Oui, ca va bien ! Ou est le mystere ?
Misteriosi in ce sens, eu cred ca cei din Singles Camp sunt la fel ca oamenii din jurul nostru si nu au nimic malefic.
Parerea mea este ca a disparut misterul in ziua de azi, cand viata noastra e pe facebook, cand alaptam in piata publica, cand injuram pentru a capata un titlu de glorie.
Sper ca in grupul nostru sa nu avem extraterestrii !
wonderland:
Nadia, adda, un old member, se referea la faptul ca participantii la aceasta excursie n-au simtit nevoia sa-si anunte inscrierea, sa comunice pe forum inainte de a se intalni. Asa ca ramaneti un grup misterios, desi stim sigur ca nu sunteti extraterestri :). Hai, sa va intalniti cu zambet si sa aveti zile frumoase impreuna!
adda:
Eee..se pare ca au lipsit ghilimelele de rigoare si totusi ..nu as pune semn egal intre misterios si malefic. :angel: :crazy2:
In alta ordine de idei...eu pot sa zic ca sunt extraterestra? Nici nu imi expun viata pe facebook , nici nu injur pt a capata un titlu de glorie. :giggle:
As fi preferat totusi sa stiu daca mai ajunge cineva cu o zi/seara inainte in Bucuresti, daca se cazeaza cineva in apropiere de aeroport...dar nu e problema, nu sunt nici la prima nici la ultima actiune SC, ma adaptez la toate misterele :whistle: :giggle:
Multumim Wonderland ! :kissing:
adda:
https://www.brussels.be/flower-carpet
Flower Carpet 2018
From 16 to 19 August 2018 at the Grand-Place in Brussels.
Every 2 years the Grand-Place in Brussels is covered with a flower carpet of begonias. The carpet of 77 m x 24 m is composed by about 120 volunteers, with nearly 1 million begonias in less than 4 hours.
The 2018 theme of the flower carpet is Mexico. The Flower Carpet is dedicated to Guanajuato, a Mexican region with a particularly rich floral culture and tradition.
Imi ies in cale deja informatii :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă