Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bruxelles - Covorul de flori 16 - 19 august 2018
rodidoina:
Din pacate eu nu sunt libera pana la ora 19. Asa ca nu pot sa ajung. Ne vedem dimineata la aeroport. :thumbup:
danieladimitrescu:
Buna grupul meu de Brussel.
Va rog sa respectati ora de intalnire, eu voi avea la mine ceck -in urile voatre si vom intra toti odata. Oricum securitate, vama, etc duteaza cca 1 ora, Apoi vom astepta impreuna cca 1/2 ora pana la imbarcare care se face cu bagajul la noi direct, cu 1/2 ora inainte de decolare.
Cei ce veniti din provincie va urez "drum bun", sa veniti incarcati pozitiv, sa facem din acest city breack un week end de neuitat!
Eu voi fi alaturi de voi si voi face totul ca sa fie foarte frumos! Eu m-am intors luni de la Brussel si de abia astept sa va intalnesc.
Vremea se anunta schimbatoare cand 28 C , cand 22 C, sa fim precauti+ incaltari usoare. Pe curand, Daniela.
adda:
Multumim Daniela, ne vedem in aeroport.
Tania55:
Maine la ora 17:00 am rezervat o masa la etaj la "Caru cu bere". Va asteptam ... pana la ora 21:00 puteti sa tot veniti, adica sa intarziati :) . Daca nu, atunci ne vedem la aeroport, poimaine dimineata ;) :thumbup: :kissing:
Laur:
no ... sa vaz pe cine pot aduna dintre cei din Bucuresti
semnat: "inca o persoana din SC din Bucuresti" ^-^
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă