Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bruxelles - Covorul de flori 16 - 19 august 2018
adda:
Multumim Daniela pentru sfaturi si detalii. :flori: abia astept sa ne intalnim .
Ai dreptate., nu e timp suficient pentru Gent, m-a luat valul cand am vazut pozele tale :giggle:
Poate cu alta ocazie voi vizita Gent si Bruges.
Sa ne vedem cu bine!
danieladimitrescu:
Salut Adda
Sper ca anul viitor sa obtin acord de la Gigi pentru a organiza" Vacanta - circuit in tara ciocolatei", cam de 6 zile, cu vizita Bruxelles si Brugge, Gent, Dinant si Oostende. Cred ca ar fi interesant, chiar daca ne raportam la o singura tara.
Pentru Olanda voi propune pe langa Amsterdam, desigur Rotterdam cu Podul Egreta si croaziera pe fluviul Maas, cu o bere in fata, si musai Haga, cu vizita la MiniOlanda Madurodam si cu perla de onoare Scheveningen, cu roata tip London eye peste adancurile Marii Nordului. Este o destinatie spectaculoasa.
Sunt foarte nerabdatoare sa ne intalnim.
Va salut, zile frumoase!
Nadia:
Hello Daniela,
Cei noi si cei vechi ne asteapta o noua aventura - Bruxelles - .
Ma bucur mult sa ne intalnim iar intr-o excursie plina de ispite, conform Daniela.
Draga prietena Daniela, daca imi permiti sa spun asa, invitatia ta este numai lapte si miere, dar cu tine eu merg si daca ma inviti la o vizita in ''iad'' si stiu ca va fi bine. Informatiile pe care ni le dai, tonusul tau molipsitor, bucuria si placerea de-a trai, sunt lucruri minunate care ni le daruiesti din tot sufletul.
Mi-e greu sa tin pasul cu tine, sunt un pic invidioasa, dar nu ma las si ne intalnim iar intr-o noua excursie.
Cu drag la toata lumea, Nadia
Nadia:
Hello Daniela,
Dupa o zi de stat in soare la SIAAB si cu capul in nori uitat sa ma inscriu la cina cu fructe de mare. Daca mai sunt doritori e OK, daca nu, le mancam pe alte meleaguri.
Cu drag,
Nadia
adda:
Salutare ! Sau... Salut a tous les collegues du group ;D
Parle vous francais? :giggle:
Scuze daca nu am scris corect (lipsesc si diacriticele), incerc sa imi mai aduc aminte cate ceva de la orele de franceza ;D
Mult a fost , putin a mai ramas...incepem pregatirea ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă