Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tailanda, plaja, insule, fun 20 - 30 ianuarie 2019
Grace S:
https://www.theguardian.com/world/2019/jan/14/thailand-biggest-democracy-protests-in-years-held-as-military-junta-delays-elections
admin:
Grace draga, ei cu ale lor, noi cu ale noastre...Daca ar fi sa ne luam dupa lucruri din astea, am iesi maxim pana in fata blocului. Daca nu cumva si acolo este vreunul eliberat de "marinimia" guvernelor noastre...Si care sa ne faca sa stam in casa...
Misona:
Intrebare scurta pt. oricine stie:
Avem nevoie de adaptor de prize in bagaj? Europe to Asia sau universal?
Multumesc mult si sa ne vedem cu bine!
admin:
In Tailanda sunt prize C si E, deci cele normale. Am vazut ultima oara la hotelul la care am stat o baterie de prize, adaptoare pt mai multe tipuri de stechere.
Incerc sa te prind la telefon Simona, te-am sunat dar poate nu esti langa mobil. Sun acum pe toata lumea sa ma asigur c au inteles cand e plecarea si ce trebuie sa aiba la ei.
Sambata 19 ianuarie 09:45 am (dimineata)ne intalnim pe Aeroportul Otopeni, Henri Coanda, Plecari Internationale, in fata cafenelei Lavazza
Misona:
Da Gigi, multumesc mult!!! :kissing:
Am vazut ca ne intalnim la 9.45 pe aeroport sambata, bem cafeaua impreuna :)
eu am facut o lista cu tot ce ai scris tu pe site (si la program si la sfaturi) si incet-incet le-am bifat pe toate: medicamente, spray antitantari tropicali, poze, prosop baie usor si mic sa nu ocupe din bagaj, sapca, ochelari, creme de protectie etc
oricat am cautat, nu am gasit nicio casa de schimb/banca in Bucuresti de la care sa cumpar Bahti, poate ma ajuta cineva cu o informatie
scutirea de taxa de viza pentru cetatenii romani a fost valabila pana pe 13 ianuarie, deci va trebui sa schimb pe aeroport
Multumesc mult si sa ne vedem cu bine :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă