Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tailanda, plaja, insule, fun 20 - 30 ianuarie 2019
admin:
Ziua aceea a fost atat de frumoasa, atat de interesanta! Am intrat in grote carstice, am iesit intr-un soi de cenote, am fost plimbati cu caiacul intr-un soi de laguna interioara, inconjurata de stanci,
am vizitat un sat lacustru, unde am si mancat, de data aceasta copios...
admin:
am inotat in cele mai frumoase locuri si am facut un ultim popas pe o insulita feerica. Cred ca asa arata paradisul ca pe insula Rang Yai.
Evident ca am ajuns si la Insula James Bond (Koh Ping Ghan),
cu vecina sa atat de fotografiata, Insula Ko Tapu, cea in forma de cui.
Echipajul se obosise... :)
Navigam:
La intoarcere am facut o noua oprire la maimutici, distrandu-ne copios de modul "uman" in care-si castiga si pregatesc mancarea... :)
admin:
Am incercat, pe parcursul unei saptamani, sa va "readuc" in insorita Tailanda, pe cei care ati fost cu mine, iar pe cei care inca nu ati ajuns acolo, sa va ajut sa va faceti o ideea despre ceea ce am vazut, parcurs, interesat, incercat, ceea ce ne-a bucurat...
Au fost, pentru mine cel putin, zile minunate, m-am simtit grozav atat in Bangkok cat si in Phuket. Vreme excelenta, mancare buna, o mare superba, ghizi care m-au incantat, locuri fascinante si nu in ultimul rand, un grup super! Asa ca am ajuns acasa din nou fericit! Am insa nostalgia mancarurilor de acolo, a masajelor, a bucatariilor ambulante, a fructelor...Asa ca de ramas bun, cateva fotografii de final:
In ultima zi, o plimbare pe elefanti:
Fructele si mancarurile tailandeze...
Ramas bun, Tailanda!
Navigare
Du-te la versiunea completă