Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018

<< < (4/8) > >>

paulette:
Buna ziua

Daca doreste cineva sa-mi ia locul in aceasta excursie, el este disponibil. Excursia este achitata integral.
Rog eventualul inlocuitor sa ma contacteze pe e mail la adresa paulette_mol@yahoo.com.

Zi minunata tuturor

Nina Petre:
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).

1. M. Fintina
  2. Mariana B
  3. Paula M
  4.
  5.

Cu mare regret m-am scos de pe lista dar vreau neaparat sa urc pe Ceahlau la un moment dat.

maria_v:
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi – Tg Frumos – Tg Neamt – Poiana Largului – Durau (5 locuri diponibile).

1. M. Fintina
  2. Paula M
  3. Vaduva M.
  4.
  5.

Mihaela Nastasie:
Buna ziua,

Sunt din Bucuresti si nu am masina. Daca cineva care pleaca din Bucuresti doreste sa imparta cheltuielile de transport si sa aiba companie pe drum va rog sa ma contactati la tel. 0723621949 Mihaela
O zi frumoasa!

Emilia:
Buna,ma intereseaza aceasta destinatie,insa nu sunt inscrisa pt ca nu e transport din Bucuresti eu fiind din Ploiesti.Daca cineva din zona mea merge cu masina personala si ma pot asocia si eu abia astept sa merg,altfel e dificil de ajuns cu alte mijloacce de transport,am studiat alternativele.Multumesc,astept cu nerabdare

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă