Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
paulette:
Lista de inscriere la transport pe ruta Iasi - Tg Frumos- Tg Neamt- Poiana Largului- Durau (5 locuri disponibile)
1. C Enache
2. D Jar
3. M. Fintina
4. Mariana B
5. Paula M
catalina enache:
1. ..............
2. .................
3. M. Fintina
4. Mariana B
5. Paula M
Enache si Jar pot renunta la transport daca mai sunt si alti doritori .Ne putem deplasa cu masina personala.Eliberam locurile 1 si 2 din lista.
delia:
daca mai e cineva din bucuresti care doreste sa mearga si sa facem grupaj la o masina (eu nu am masina), atunci ma intereseaza si pe mine, altfel e dificil cu transportul.
Serena:
Și eu aș vrea să mă alătur unui grup din București, pentru transport. Sau poate fi un grup din Constanța.
Nina Petre:
''1. ..............
2. .................
3. M. Fintina
4. Mariana B
5. Paula M
Enache si Jar pot renunta la transport daca mai sunt si alti doritori .Ne putem deplasa cu masina personala.Eliberam locurile 1 si 2 din lista.''
Salutare, din nou , hop si eu, ca tot se poarta in versuri :)!
Daca cele doua fete au bunavointa de-a elibera doua locuri atunci refac lista si ma pun si eu pe unul.
Eu prefer sa merg cu trenul pana in Iasi, e unul de seara din Bucuresti care ajunge dimineata devreme. Daca e vreo doritoare de companie pe tren m-as bucura sa dea un semn. Le salut calduros pe cele trei fete din lista pe care le-am intalnit si in alte excursii si abia astept sa le revad! Dar, bineinteles, eu sunt intotdeauna dornica de cunostinte noi, deci abia astept sa salut tot grupul!
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi Tg Frumos Tg Neamt Poiana Largului Durau (5 locuri diponibile).
1. M. Fintina
2. Mariana B
3. Paula M
4. Nina Petre
5.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă