Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetie in Ceahlau. Pe potecile Olimpului romanesc 29 iunie - 1 iulie 2018
wonderland:
Mhaela, Emilia, sau puteti sa veniti impreuna cu trenul/avionul si sa va inscrieti pe cele 2 locuri libere in masina care pleaca din Iasi :)
crystyna2000:
Varianta cu tren/microbuz nu este potrivita in conditiile in care, ajunsi acolo, se pleaca in drumetie ...
Imi doream, la randul meu, sa urc Ceahlaul dar poate cu alta ocazie, in alte circumstante...Toate lucrurile se intampla la momentul potrivit!
Le salut pe Mariana si Daniela, pe care le-am identificat in lista Lidiei si astept cu mare interes pozele Danielei.
O zi frumoasa !
wonderland:
O seara in Iasi, inainte de plecarea spre Ceahlau, poate avea farmecul ei :)
Zi si io, asa, de regret ca nu vedeti Ceahlaul, dar fiecare stie ce si cum vrea sau poate... :kissing:
Mihaela Nastasie:
Ma gandesc sa vin la Iasi pe 28 iunie.E un tren direct din Bucuresti (IR la 11:50) care face 7 ore.Mai vine cineva?Eu nu am mai fost la Iasi.As fi preferat varianta cu Piatra Neamt dar este o singura masina catre Durau la ore 14 ceea ce inseamna ca se pierd activitatile din prima zi.
Lista de inscriere la transport pe ruta: Iasi Tg Frumos Tg Neamt Poiana Largului Durau (5 locuri diponibile).
1. M. Fintina
2. Paula M
3. Vaduva M.
4. Mihaela N.
5.
Emilia:
Multumesc pt variante dar tot mi se pare complicat.Petrecere frumoasa va doresc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă