Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
gstochian:
Dragi prieteni,
Putem inchiria noi un microbuz 9+1 cu sofer doar dus pe data de 26.07.2018. Am trimis deja la Memento Bus pentru o calculatie de pret. Sunteti de acord?
Asa vom putea face opririle necesare si vom avea si plus de confort.
Intre timp am mai solicitat si o alta companie pentru un raspuns.
O sa scriu din nou dupa ce am un raspuns.
Gabriela
Iselin:
Eu sunt de acord...Soferul sa fie unul cu experienta, ar fi singura conditie pe care daca as putea sa pun , as face-o.. :)
Rami:
Si eu sunt de acord sa dam mai mult la transport si sa putem vedea si restul obiectivelor si sa ne bucuram unii de altii pe parcursul drumului :dance:
Depinde ce parere au si ceilalti...
Gabriela, poate nu ar strica să intrebam intai la agentie ce cred și ei, sau pe Lidia, care e insotitorul nostru...
Iselin:
Cred ca este totusi un impediment, anume ca nu toti, mai exact toate, ;) se urca din Bucuresti...si atunci trebuie facute tarife diferite pentru aceste conexiuni pe traseu...Firma probabil iti va da un cost de inchiriere al microbuzului...
cris_gl:
Ca sa iasa "inventarul " cu persoanele din acesta actiune va spun ca suntem 3 persoane din Galati care nu ne putem inscrie pe nici o lista de transport , este dificil sa ocolim prin Bucuresti . Ar fi fost frumos sa ne bucuram si noi de atmosfera din microbuz .
Sper ca lucrurile sa se rezolve cu bine pentru toti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă